Nyheder
imported

Pensionister mødes

Generalforsamling og skipperlabskovs til medlemmerne af Hune-Blokhus Pensionistforening

Generalforsamling og skipperlabskovs til medlemmerne af Hune-Blokhus Pensionistforening

Traditionen tro vil der blive serveret skipperlabskovs når Hune-Blokhus Pensionistforening indkalder til generalforsamling tirsdag den 25. februar.

Det er dog ikke alle traditioner man kan holde i hævd. I år finder generalforsamlingen sted i Kulturhuset Blokhus, også kendt som stedet der tidligere husede Hune Skole. Det er af praktiske årsager. Hidtil har man nemlig holdt generalforsamlingerne i Kirkeladen, men søgningen til generalforsamlingerne gør at de lokaler desværre er blevet for lille.

Derfor har bestyrelsen valgt at afholde generalforsamlingen i Kulturhuset.

Selve generalforsamlingen starter kl. 13.30, men inden da er der spisning og socialt samværkl. 12.30 med skipperlabskovs, øl, vand og kaffe til en pris af 50 kr.

– Af hensyn til forplejning er det nødvendigt med tilmelding, senest fredag, den 21. februar til bestyrelsen til Lisse Højen på tlf. 98 24 90 09, Ellen Hansen på tlf. 98 24 93 76 eller Jørgen Vinther Nielsen på tlf. 21 43 22 20, fortæller Ellen Hansen fra foreningens bestyrelse.

Foreningen har i de senere år været præget af fremgang. Alle, der er fyldt 60 år og førtidspensionister med interesse for området, kan optages i foreningen. Det har rigtig mange benyttet sig af. Lige nu er der 252 medlemmer i foreningen.

Foreningens base er Kirkeladen i Hune, hvor de ugentlige tirsdagshyggedage med socialt samvær og lejlighedsvis underholdning og foredrag finder sted. Også vinterhøjskole, torsdagsforedrag og senior IT afvikles her i samarbejde med Hune Menighedsråd.

Læs om fantastiske oplevelser og events