Nyheder
imported

Peter Allen stopper på Cheers

Old English Pub skal have ny forpagter eller ejer

Tekst og foto: Martin Frandsen

Den kendte Cheers Old English Pub i Blokhus skal have en forpagter eller ejer. Peter Allen har nemlig valgt at stoppe og forlader Cheers Old English Pub i Blokhus per 1. januar 2021 efter flere år som restauratør i Blokhus.

Nye muligheder
Derfor søger bygningens ejer, John Andersen, nu en forpagter eller en køber til ejendommen med den synlige og centrale placering i Blokhus. – Det kan også være, at man vil bruge bygningen til noget helt andet, selv om det er en flot forretning, Peter Allen driver, fortæller John Andersen.

Tilbage til musikken
Peter Allen stopper af helbredsmæssige årsager, men kaster sig over et nyt projekt. – Jeg skal arbejde for den engelske radiostation UDJ, som er det tidligere Radio Luxembourg og sender musik fra de seneste 50 år, fortæller han. – Jeg har været selvstændig i 50 år, siden jeg var 14 år, så nu er det på tide at gå på pension som selvstændig fortæller Peter Allen, der tidligere har arbejdet både som DJ og for radiostationer.

Mange turister
Han har også drevet restaurationer i Holstebro og i Skanderborg, hvor han først åbnede Cheers for 17 år siden. Så tog han konceptet og pubben med til Blokhus og åbnede først i den nuværende Kunstcafeen og flyttede i 2010 til den nuværende adresse på Torvet 18, hvor stedet er velbesøgt af turister fra ind- og udland – Jeg har stadig kunder fra Skanderborg og Holstebro, som kommer til Blokhus for at besøge mig og få vores spareribs eller fish and chips, fortæller Peter Allen.

Nye veje
Dog har det i det seneste år været datteren, Sandra Carey Allen, som har stået for Cheers. Hun er nu begyndt at køre med en food-truck med Grandads fish & chips, som i weekenderne er parkeret ved Spar i Blokhus, men som også kører ud til firmaer og events.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events