Pandrup

PGU tæller næsten 1700 medlemmer

Foreningen skal fortsat udvikle sig og udnytte det nye idrætscenter

– Der var fokus på foreningens værdier, da PGU mandag aften havde årsmøde i Jetsmark Idrætscenter.
I sin beretning kom formand Inger Kristensen nemlig både ind på fremtidens muligheder og på de værdier, som den alsidige forening bygger på.

Foto: PGU

Passion og fællesskab
– Vi er en forening fra vugge til krukke, og en forening hvor de forskellige idrætsgrene komplementerer hinanden godt. De medlemmer, som løber, kommer også i fitness. Og forældre til gymnasterne kommer også i løbeklubben, siger hun.
– Vi har altid vægtet faglighed højt, men det er ikke kun gymnastik, der er vigtigt. Det er i høj grad også fællesskabet. Vi har 133 ledere og instruktører, der hele tiden har fokus på udvikling. Det er vigtigt i et forpligtende fællesskab, hvor passion og fællesskabet blandt medlemmerne sættes meget højt, understreger Inger Kristensen.

Foto: PGU

Nye faciliteter på vej
Hun fortæller, at foreningen medlemsmæssigt er vokset i 2019 fra 1586 til 1696 medlemmer.
– Vi skal være klar til at udfylde de nye faciliteter, når det nye Jetsmark Idrætscenter står klar. Vi har jo i flere år ønsket os at kunne tilbyde træning til gymnasterne to gange om ugen fra i hvert fald de 10 årige, siger Inger Kristensen.
– Desuden skal vi have en åben hal, hvor børnene efter skoletid kan komme og boltre sig og løbe og benytte vores springfaciliteter, mens der er en vagt til stede, hvis der skulle blive brug for hjælp, siger PGU formanden.

Foto: Vores Jammerbugt

Fokus på flere områder
Samtidig skal der forsat lægges op til samarbejder med andre foreninger og ikke mindst institutioner – og ekstra fokus på sundheden.
PGU er begyndt at tilbyde træning til demente og er ved at udarbejde et koncept for træning til personer, som har været gennem et rehabiliteringsforløb.
Foreningen har også en drengesatsning og har haft alle drenge fra Skolecenter Jetsmarks 1. til 6. klasser forbi til et aktivt besøg, og der er nedsat et decideret drengeudvalg, ligesom er der en juniorsatsning.

Der var genvalg af formand Inger Kristensen og pr-ansvarlig Anette Christiansen.

Bestyrelsen:

  • Formand: Inger Kristensen.
  • Næstformand: Peter Sigen.
  • Økonomiansv. Claus Ræbild Jensen.
  • Ekstern kasserer: Hanne Nielsen.
  • Sponsorer: Thomas Albrechtsen.
  • PR-ansvr. Anette Christiansen.
  • Keld Olsen

Læs om fantastiske oplevelser og events