Blokhus

Pinse med markedsstemning i Blokhus

I dag lørdag og i morgen søndag 23. maj fra kl. 11 til 15 er der smagsprøve på det første råvaremarked på Torvet i Blokhus, og pinsemarkedet er kommet rigtig godt fra start med ikke færre end 20 stande, musik fra scenen og en masse gæster, der også nyder godt af – netop smagsprøverne.
– Det går rigtig godt. Det er dybt imponerende, at første gang vi holder marked på Torvet kan have 20 stande og så mange gæster, fortæller Poul Andersen, formand for Hune-Blokhus Borgerforening, som står bag markedet.

Masser af fristelser
Og der er masser af fristelser både i form af grøntsager, kød, gin, øl samt honning, fisk og orientalske specialiteter til stauder, havekunst, aloe vera og børster af hestehår.
– Vi har allerede fået mange positive tilbagemeldinger på vores marked her på Torvet, hvor der med 2.000 kvadratmeter er plads til 500 mennesker i følge restriktionerne, siger Poul Andersen.
Desuden byder pinseunderholdning på mandag, 2. pinsedag på Bugatti-træf på Torvet, ligesom Erhvervsforeningen Destination Blokhus også sørger for underholdning til børnefamilierne i form af opgaveløbet, Solguderne og den forsvundne pinsesol, som har start bag tårnet ved Kalstrups Livsstilshus.

Læs om fantastiske oplevelser og events