Blokhus

Pinsemarked og klassiske biler i Blokhus

Blokhus inviterer til en pinse med oplevelser både i byen og i den unikke natur med højt til himlen, det blå hav, hvide sand og den grønne gateway.
På Torvet i Blokhus kommer der både marked med musik samt flotte klassiske italienske biler, og så er der selvfølgelig også underholdning for børn.
– I takt med, at samfundet åbner op igen, glæder vi os til atter at se en masse gæster i Blokhus, fortæller Jannie Ratke, Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Råvaremarkedet flytter
I samarbejde med Hune-Blokhus Borgerforening inviterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus i pinsen til smagsprøve på det nye råvaremarked.
Det flytter med alle sine delikatesser, lækkerier, kunsthåndværk og fødevarer fra Futtens Gård til Torvet i Blokhus, hvor også sommerens råvaremarkeder vil finde sted hver tirsdag fra og med 29. juni til og med 10. august.
I pinsen præsenterer ikke færre end 20 stande deres varer og fristelser – med alt lige fra snaps, gin, honning og frilandssvin til pileflet, jernskulpturer og orientalske specialiteter.
Det sker både lørdag 22. maj og søndag 23. maj fra kl. 11 til 15, og den gode stemning bliver bakket op med musik og toner fra duoerne Claus & Klaus samt Ib & Karsten om lørdagen, mens det er kendingen Ulrik samt den lokale Thomas Ravn, der spiller søndag.
Arrangørerne er glade for at kunne byde på dette spændende marked og opfordrer samtidig til, at vi holder afstand, spritter af ved boderne og går videre til et andet sted, hvis der er kø.

Flotte biler og leg for børn
Mandag 2. pinsedag kommer en af verdens mest eksklusive og beundringsværdige bilmærker, Bugatti, forbi Torvet i Blokhus. Her kan 10 udgaver af den klassiske bil i årgangene 1920 til 1938 tages i nærmeste øjesyn. Det er Glubsø Garage, der på en sommertur i ferielandet gør stop i Blokhus.
Og hvis den oplevelse gør far til dreng igen, så kan han lege videre, da børnefamilierne selvfølgelig ikke er glemt.
For børn i alle aldre er der nemlig arrangeret det udfordrende opgaveløb, Solguderne og den forsvundne Pinsesol, og den to kilometer lange rute begynder ved Tårnet ved Kalstrup Livsstilshus.
Opgaveløbet tager udgangspunkt i fortællingen om Sol, der hver eneste dag kører hen over himlen i solvognen trukket af heste, men hun bliver fanget af ulven Skoll.
Dog kan børnene ved at løse opgaveløbet befri Sol, så hun atter kan køre hen over himlen , og vi kan se pinsesolen danse.

Læs om fantastiske oplevelser og events