Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Pladen fuld ved drive-in bingo i Aabybro

– Der er pladen fuld med knapt 50 biler med par, familier og enlige til drive-in bingo på p-pladsen ved Aabybro Skole vest i dag, søndag 26. april.
Det er de lokale eventbureauer, &Bering samt EVENTMARKETING, som med start både klokken 10 og 12 byder på bingo med masser af præmier.

Så er der gevinst. Karen Bering tjekker pladen – og den er god nok. Foto: Vores Jammerbugt

Masser af gevinster
Egentlig skulle der også dyttes, når der var rækken eller pladen fuld klokken 14
– Men der var ikke så mange tilmeldinger, så i stedet tog vi deltagerne med i vores bingo klokken 12. Det betyder blot, at der er endnu flere flotte gevinster at dele ud af, så vi kører også med sidegevinster, fortæller Karen Bering, der står bag arrangementet sammen med Rene Jeppesen.

Rene Jeppesen og datteren, 9-årige Malia, råber numrene op. Foto: Vores Jammerbugt

Dejligt, der sker noget
Blandt deltagere ved spillet klokken 10 er familien Abildgaard fra Aabybro.
– Vi bakker meget gerne op, når der er nogle, som vil arrangere noget i byen. Det er dejligt, fortæller Michael Abildgaard, der har hustruen Lenni samt børnene Jonathan på 6 og Anna på 9 år med i bilen.
– Nogle gange kan det jo godt være svært at få tiden til at gå, medgiver familien Abildgaard, som ellers ikke plejer at gå til banko, men synes, det er sjovt.

Foto med afstand. Familien Abildgaard følger med i spillet. Foto: Vores Jammerbugt

Flot opbakning
Arrangørerne er meget tilfredse med opbakningen – også fra handelslivet, som har været meget generøse med at donere præmier.
– Vi har kun fået positive reaktioner. Folk synes, det er megafedt, og mange er glade for, at der også sker noget i Aabybro, siger Karen Bering, der dog ikke regner med en gentagelse af drive-in bingo.

Der har været stor opbakning til arrangementet – også fra handelslivet, understreger Karen Bering. Foto: Vores Jammerbugt

Læs om fantastiske oplevelser og events