Aabybro

Plan for både ringvej og omfartsvej ved Aabybro

Store planer for infrastrukturen i Aabybro

Der er blevet udstykket og bebygget ikke færre end 11 bolig- og erhvervsområder i Aabybro i perioden 2007 til 2019, og yderligere fire nye projekter er på vej eller ved at blive realiseret.

Oversigt over realiserede og planlagte erhvervs- og boligudstykninger fra 2007 og frem. Illustration: Jammerbugt Kommune

Nyt vejnet
For at byen kan følge med den udvikling har blandt andet infrastrukturen tidligere været behandlet på temamøde i kommunalbestyrelsen, som også er har lagt en plan for et nyt vejnet i og omkring Aabybro.
Det omfatter blandt andet omfartsvej og ringvej.

Oversigt over samme udstykninger samt planerne for infrastrukturen. Illustration: Jammerbugt Kommune

Men…
Som så meget andet så kan planerne blive udskudt på grund af COVID-19.
– Vi har en helhedsplan for infrastrukturen i Aabybro, som vi gerne skulle nå i gennem på et tidspunkt, siger Jens Chr. Golding (S), formand for teknik- og miljøudvalget.

Ud på den anden side
– Hvornår vi bliver færdige, afhænger af de kommunale budgetter, og det er meget svært at give et kvalificeret bud på det nu. Vi må vente, indtil vi er på den anden side af det her. Det er svært at sige, hvad vi har råd til, når vi kommer på den anden side. Vi ved ikke, hvordan landets eller Jammerbugts økonomi så ser ud, siger han.

Den oprindelige tidsplan
Det er besluttet, at der i de kommende kommunale budgetter skal sættes penge af til nye veje i og ved Aabybro, og inden virus-krisen var tidshorisonten, at der ville gå 4-5 år, før planerne for infrastrukturen i Aabybro var gennemført, oplyser Jens Chr. Golding.

Læs om fantastiske oplevelser og events