Blokhus

Point til Skovsgaard og Biersted smed sejren

Nedenfor et referat fra de mange lokalopgøre i serie 3.
Artiklen er skrevet af Peter Karstrøm Vagning fra Jammerbugt Ligaen:

Jammerbugt Ligaens 3. runde er nu afviklet, og selv om antallet af scoringer denne gang blev beskedne syv af slagsen, så er spændingen og intensiteten fuldt ud intakt.

Moseby B. – Jetsmark IF:  2-0
Ifølge holdleder Allan Andersen fra Moseby Boldklub sad hjemmeholdet godt på kampen og styrede fra start til slut.
– Måske burde sejren have været større, men vi sad på det, fortæller Allan Andersen. Det var i hvert fald tilstrækkeligt til at sætte yderligere tre point på pointkontoen med sejren på 2-0.

Skovsgaard B. – Biersted IF: 1-1
Skovsgaard Boldklub bliver af en række kolleger omtalt som et godt hold, der aftvinger respekt. I dette kor befinder sig også Biersted IFs træner Tejs Rytter.
De to holds møde blev en ligeværdig kamp, hvor resultatet blev 1-1.
Dermed hentede hjemmeholdet sit første point i Jammerbugt Ligaen, mens gæstende Biersted IF smed de første to point.
– Vi er godt tilpas med 1-1, også fordi vi blev lidt presset mod slutningen. Men rimeligt ok resultat, og det kunne være gået begge veje, vurderer træner Jan Thorsen fra Skovsgaard Boldklub.
– Men der blev misbrugt chancer i begge ender, og underlaget – uden det skal være en undskyldning – indbød ikke til poleret fodbold. Vi vidste godt, at vi ville få en svær start med sammensætningen af kampprogrammet, og så er vi ramt af skader og udskiftninger i truppen, slutter Jan Thorsen.

Hune B – Gjøl GB: 2-1
Efter et eftertrykkeligt nederlag ugen før i Biersted var der for træner Martin Møller Christensens hold noget, der skulle vaskes væk og revancheres.
Det skete i hjemmekampen mod Gjøl B., hvor Hune Boldklub trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sejr på 2-1.
– Det var en helt anden og god kamp i forhold til opgøret i Biersted. Vi stod godt efter at have foretaget diverse ændringer, og vi er klart bedst i kampen, hvor vi får spil og overtag. Men det kniber lidt med at få omsat chancerne til scoringer. Vi er glade for sejren, og ville være trætte at igen at skulle have tabt en kamp, siger træner Martin Møller Christensen fra Hune Boldklub.

Trekroner IF 98 – Fjerritslev IF: udsat
Kampen mellem lokalrivalerne blev udsat til senere afvikling pga. aktuelle smittetal i området.

Læs om fantastiske oplevelser og events