Blokhus

Pop-up outlet centralt i Blokhus

 | FOTO: ARKIVFOTO
Nyt koncept rykker ind i feriebyen

Et midaldrende ægtepar fra Viborg og deres svigersøn står klar til at rykke ind i Strandvejen 5.

Anne Kønig, der driver Café Peace i Aalborg, ejer bygningen og har overdraget nøglerne til lejerne fra 1. maj 2024.

Nu skifter konceptet fra restaurant og cafe til fremover at rumme en pop-up outlet forretning, der vil holde åbent henover sommeren med et sortiment af velkendte og trendy nonfood varer excl. tøj og sko.

-Varegrupper, som passer rigtig godt til gæsterne, der opholder sig i Blokhus.
Det siger den nye lejer, som ikke er klar til at stå frem endnu, men han kan fortælle, at de har rigtig lang erfaring fra detailhandlen i Midtjylland, og har haft sommerhus i Blokhus i mange år.

De er derfor særdeles godt bekendte med den meget populære ferieby og også hvilke gæster, der besøger den. De elsker selv at opholde sig her, og det gør de meget ofte, men nu glæder de sig til også at blive forretningsdrivende i byen.

Kancelligaarden Blokhus.dk

Fra restaurant til outlet

Bygningen har på det seneste levet en omskiftelig tilværelse.

Den ligger ellers meget centralt grænsende helt op til Blokhus Torv og langs en af de mest befærdede veje ned til Blokhus strand, men på trods af det har der været flere udskiftninger de seneste år. Anne Kønig drev selv en afdeling af Café Peace i 2022. Herefter blev den lejet ud til restaurant Kancelligaarden, som lukkede her i starten 2024.

Men nu kan gæsterne fremover gå på opdagelse i masser af outletvarer, og forretningen forventes at åbne i dagene op til Kr. Himmelfartsdag, som er torsdag 9. maj 2024

Læs om fantastiske oplevelser og events