Nyheder
imported

Populært infomøde om udlejning

Grundet stadig større vækst i udlejningen af feriehuse, er der mangel på udlejningshuse. Nordjysk Feriehusudlejer Netværk, VisitNordjylland og VisitJammerbugten bød derfor mere end 200 fremmødte husejere indenfor til infomøde.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Nordjysk Feriehusudlejer Netværk, VisitNordjylland og VisitJammerbugten bød den 8. april indenfor til infomøde omkring mulighederne for at udleje feriehuse. Det foregik i Kulturhuset Blokhus, hvor feriehusejere kunne møde de lokale feriehusudlejere, høre mere omkring de økonomiske vilkår og få et indblik i den lokale turismeudvikling. Interessen for arrangementet var stor med mere end 200 fremmødte, og det glæder Berit Bøjstrup fra Novasol.

– Feriehusudlejerne har de senere år oplevet en stor vækst i udlejningen af feriehuse, og meget tyder på, at 2017 bliver et rekordår. Vores udfordring er pt. at få flere feriehuse i markedet, særligt i højsæsonen, og derfor tog vi det fælles initiativ til informationsmødet. Det er fantastisk, at vi seks konkollegaer kan stå sammen om at sikre flere overnatningsmuligheder for de mange turister, siger Berit Bøstrup og tilføjer: – Vi er godt tilfredse med det store fremmøde. Jeg tror, at de måske kommende husejere fik mange gode informationer med hjem og ved da også, at der på selvsamme dag blev skrevet kontrakter, og det er glædelig i forhold til den store vækst i udlejningen af feriehuse.

Feriehusudlejerne i Nordjylland melder pt., at de er 13% foran med de udenlandske bookinger sammenlignet med 2016. Nordjysk Feriehusudlejer Netværk forventer et rekordår i 2017, og derfor arbejder netværket i samarbejde med VisitNordjylland og VisitJammerbugt på at skaffe flere feriehuse til udlejning. 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events