Nyheder
imported

Populært motionsløb i den unikke natur i Blokhus

DET SKER: Nu kan du også gå en tur til Blokhus Marathon. Starten går fra Blokhus Torv.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Søndag 7. august er det igen muligt at motionere på Blokhus Strand og i områdets  unikke natur, når Saltum Trim og Rofl Run holder Blokhus Marathon, som omfatter løb på flere distancer, børneløb og en nyhed.
– Nu kan vi igen holder Blokhus Marathon uden nogen for restriktioner, så vi skal have folkefesten på Torvet i Blokhus tilbage, fortæller Kurt Bruun på vegne af arrangørerne.
Han henviser til den seneste normale udgave af det populære løb, som fandt sted i 2019 med et stort publikum og ikke mindst en masse glade løbere. Den gang satte løbet rekord med 1.002 deltagere.
– Der når vi nok ikke helt op i år. Vi skal lige i gang igen, men folkefesten – den skal tilbage, understreger han.

Også en gåtur

Starten går netop på Torvet, hvorfra deltagerne løber ud på henholdsvis maraton, halv- og kvart-maraton, familie OneMile eller en tur på 5 kilometer, ligesom der også er en børnemarathon.
– Som noget i år tilbyde vi også Walkin Blokhus, som er en distance på otte kilometer, eller en kvart-marathon. Det er blevet meget populært, at man også kan vælge at gå en distance ved et motionsløb, siger Kurt Bruun.
Der er præmier til de 3. første på alle distancer, ligesom der trækkes lod om præmiere på startnumrene, og der er medaljer til alle.
Ruterne byder på varieret og smukt terræn, blandt andet med flot udsigt til stranden og Vesterhavet, og der er selvfølgelig depoter undervejs.
Der er elektronisk tidtagning, og efter løbet kan man downloade et diplom med sin egen tid og placering.
Saltum Trim og Rofl Run har åbnet for tilmeldingen, og arrangørerne ser frem til de store motionsløb søndag 7. august.

> Tilmeld dig Blokhus Marathon

> Læs mere om Blokhus Marathon

> Find flere events

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events