Blokhus

Prinsens Musikkorps giver koncert i Blokhus

Topprofessionelle musikere spiller på torvet
Prinsens Musikkorps

Onsdag 28. juni kl. 16.00 får Blokhus Torv fornemt besøg af Prinsens Musikkorps, når de indtager scenen og fylder feriebyen med masser af god musik.

Koncerten kunne også opleves sidste år i juni måned, og i år har korpset forud for koncerten rettet henvendelse direkte til Erhvervsforeningen Destination Blokhus for at høre om Blokhus igen skal være en del af deres sommerturné her i 2023.

-Det takkede vi naturligvis ja til. Blokhus vil meget gerne være værtsby for enestående musikoplevelser af meget høj kvalitet, siger Jannie Ratke, eventansvarlig i Destination Blokhus.

Kristian Kloster, nodearkivar og produktionskoordinator i Prinsens Musikkorps kender særdeles godt Blokhus, for han bor privat i Jerslev ved Brønderslev. Han håber på, at koncerterne i kystbyen kan blive en fast tradition fremover.

-Vi synes Blokhus har nogle fantastiske rammer med scenen og torvet, og så er det dejligt at komme rundt og optræde med alt det vi kan på skønne lokationer langs Vestkysten. Vi håber naturligvis, at der også i Blokhus vil komme mange og opleve koncerten.
Gæsterne kan forvente en koncert med en masse god musik, den er gratis og så varer den ca. 1 time. Vi fremlægger hele paletten, og der er noget for enhver smag, siger Kristian Kloster.

 

Prinsens/Flyvevåbnets musikkorps på FSNAAL/ATW - gruppebilleder

Om Prinsens Musikkorps

Orkestret er Flyvevåbnets musikkorps. De har 3 orkestre hvoraf Livgardens og det Slesvigske Musikkorps i stedet hører under hæren. Prinsens Musikorps har til daglig base på Skive Kaserne, og det består af et 16 mands messingorkester med blæseinstrumenter og slagtøj.
Musikerne er top professionelle og ansat på fuld tid for at tjene både forsvaret, Kongehuset og det øvrige Danmark ved at spille til officielle begivenheder og samtidig tilbyde koncertoplevelser rundt omkring i hele landet.
Orkestret spiller også sammen med forskellige landskendte kunstnere og har f.eks. netop afsluttet en miniturné på 8 koncerter, arrangeret i samarbejde med Danske Seniorer, hvor de optrådte sammen med Jens Jacob Tychsen og Amalie Dollerup – også kendt som Hr. Weyse og Amanda i TV2-serien Badehotellet.
Korpsets medlemmer har desuden haft en tradition omkring en Nordjyllands-turné de sidste 4-5 år, og spiller til omkring 150 arrangementer henover året.
Sommerturneen er en fast tur hvert år – altid samme tidspunkt inden alle går på sommerferie.
Orkestret har et alsidigt repertoire, som spænder vidt lige fra det klassiske til populær musik, som man også er velkommen til at synge med på.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events