Blokhus

Prøv at spille padel hos golfcenter

Lørdag 2. oktober fra kl. 10-16 kan du prøve kræfter med den populære sport, Padel, når Blokhus Golfcenter i samarbejde med Padel Specialist for anden gang i år slår dørene op for et gratis padel-arrangement. Der vil være mulighed for at prøve sporten af, mens du kan få kyndig vejledning af padel-specialister, der stiller op med udstyr, gode råd og godt humør.

En landeplage
Sportsgrenen padel er blevet noget nær en landeplage i Danmark, og hvis du ikke selv har prøvet det før, kan du komme til introduktion til padel. Den 2. oktober fra 10-16 stiller Blokhus Golfcenter nemlig to padelbaner til rådighed. Her kan du afprøve forskellige padelbat, mens to eksperter fra webshoppen Padelspecialist.dk står klar med introduktion, udstyr, træning og godt humør.

Alle aldre
Arrangementet er for alle aldre, så du kan tage venner og familie med og få en hyggelig og aktiv eftermiddag. Det eneste, du selv skal medbringe, er højt humør og træningstøj – bolde og bat er frit tilgængelige, så I kan koncentrere jer om at lære spillet og teknikkerne at kende.
– Introduktion til padel er en god anledning til sammen med venner og familie at prøve “det der padel”, som alle snakker om. Her kan alle få god føling med sporten, og der er plads og tid til, at man kan lære det at kende. Min erfaring er, at når først man har prøvet padel, bliver man hurtigt bidt af det – og jeg tror det er derfor, det er blevet en landeplage, sigerer Peter Gøggaard-Clausen fra Padelspecialist.dk.
Når I trænger til at hvile benene, kan I følge med i Blokhus Golfcenter juniorturnering i Golf, der foregår samme dag.
Du kan til arrangementet prøve alverdens forskellige padelbat. Introduktion til Padel foregår hos Blokhus Golfcenter, Hunetorpvej 115.

Læs om fantastiske oplevelser og events