Nyheder
imported

Råt for usødet i Kulturhuset

Thomas Rathsack, forfatter og tidl. jægersoldat, kommer på sin danmarksturné med sit nye foredrag ”Rathsack – Råt for usødet” til Kulturhuset i Blokhus d. 23. februar 2018.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Thomas Rathsack afliver i dette nye foredrag myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve og valser uskadt igennem tilværelsen. En jægersoldat er ikke immun over for nederlag og nedture – og Thomas er ingen undtagelse.

Livets flaskehalse

I foredraget på Kulturhuset fortæller han på vanlig direkte og ærlig vis både om sine private og professionelle op- og nedture, og ikke mindst hvordan han undgik den destruktive selvmedlidenhed men i stedet rejste sig og fortsatte med at kæmpe trods modgang.

Foredraget er helt nyt og har premiere landet over i starten af 2018. Til den tid kan vi også følge Thomas på TV2 i Sæson 2 af ”Korpset”, hvor han i egenskab af chefinstruktør RAT udvælger de aspiranter, der er gjort af det rette stof.

-Så er du nysgerrig efter vide mere om, hvordan livets flaskehalse og kriser også kan håndteres, ser vi frem til at dele en aften med dig. Vi giver Jer mulighed for også at gøre foredraget til en helaften med lækker vildt-mad, i tråd med temaet, forklarer Else Gerstrøm, Kulturhuset Blokhus.  

 

Læs om fantastiske oplevelser og events