Nyheder
imported

Råvaremarked med flere strøgkunder

DET SKER: Specialiteter, delikatesser og lokale råvare på Torvet.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Torvet dufter af markedsstemning på meget mere end én måde. Pavilloner og parasoller over boder med råvarer, specialiteter, delikatesser og kunsthåndværk giver Torvet et helt sydlandsk præg, og fra flere af boderne pirrer duften af fisk, kød og krydderier til både nysgerrighed og lysten til at købe ind.
Markedet finder sted hver tirsdag kl. 10 til 14 frem til og med 10. august.
Det er første år, at Hune-Blokhus Borgerforenings Råvaremarked finder sted på Torvet, og det kan allerede nu konstateres, at det er en succes.

Et meget alsidigt marked

– Det er en fantastisk sommer. Vi har haft mange flere strøgkunder, som egentlig ikke havde tænkt, at de skulle på marked, men som kigger forbi, når de ser de mange boder på Torvet, fortæller Leena Nielsen, der i sin bod har produkter fra Aloe vera Forever Living.
– Selv om der ikke har været så mange nordmænd og svenskere, så har der været mange flere danskere, så det har været rigtig godt.
– Vi har fået flere stande, så det er også et meget mere alsidigt marked, tilføjer hun.
Samtidig er stadeholderne gode til at hjælpe hinanden, og der er en god og sjov tone mellem dem, og det kan mærkes og er med til at løfte den i forvejen gode stemning yderligere.
– Folk er ikke bange for at prøve noget og købe noget, så de har hænderne fulde, når de går herfra. Det er en rigtig god sommer, og det er jeg meget taknemlig for, siger Leena Nielsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events