Blokhus

Rasmus Bjerg tilbage i Blokhus

(Foto: Poul Nymark)
Denne sommers række af gratis koncerter på Torvet i Blokhus rundes af med en sand folkefest, når Rasmus Bjerg torsdag 11. august igen indtager scenen med sin hyldest til hele Danmarks John Mogensen.
Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter. Det har været en folkefest tidligere år, hvor Rasmus Bjerg
har besøgt Blokhus, og mon ikke også der bliver “Fut i fejemøget”, når den fandenivoldske og charmerende Rasmus Bjerg igen indtager Blokhus som hele Danmarks – John.

3XI Partyband
3XI står for opvarmningen til koncerten, og det er et af Nordjyllands absolut bedste partybands. Bandet, som har spillet med samme besætning i mere end 19 år, er kendte for deres spilleglæde og udadvendte optræden. Der bliver rig mulighed for at synge, danse og rocke med, når 3XI går på scenen kl. 19.00 som
opvarmning til det fantastiske John Mogensen Show, der starter kl. 20.30.

Støt Blokhus
– Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke på vegne af arrangørerne, Torvegruppen, som hører under Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
– Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en éngangsdonation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen.
– Så kan man være med til at sikre, at der også i fremtiden vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus, siger hun. Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv, Jammerbugt Kommune og de frivillige, som gør sommerkoncerterne mulige.

Læs om fantastiske oplevelser og events