Nyheder
imported

Rejsegilde afholdt i Fårup Sommerland

Byggeriet i Fårup Sommer forløber planmæssigt. Det smukke Hotel Fårup står klar til sæson 2016.

Blokhus:

Rejsegilde afholdt i Fårup Sommerland

Byggeriet i Fårup Sommerland forløber planmæssigt. Det smukke Hotel Fårup står klar til sæson 2016.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Lotte Kande

Det var en stor dag for Fårup Sommerland, da de tidligere på måneden afholdt rejsegilde på Hotel Fårup, der slår dørene op til sæson 2016. – Et hotel med 51 værelser udført i den velkendte Fårup stil med skov, natur og ikke mindst oplevelser som tema. Hotellet kommer til at koste 45. mio. kr.

Hotellet har været på tegnebrættet siden 1992 og opfylder dermed en gammel drøm for Fårup Sommerland, der længe har ønsket sig et hotel i parken. Det var en ny lokalplan, der for 4 år siden, gjorde det muligt for Fårup Sommerland at tage første spadestik tilbage i september 2014.

-Den moderne forbruger efterspørger i stigende grad kortere ferier af en eller få dages varighed og meget gerne kombineret med oplevelser. Ved at etablere dette hotel åbner vi hermed op for et helt nyt kundegrundlag og samtidig giver det en naturlig forlængelse af sæsonen, således vi kan sikre endnu flere gæster til området” sagde direktør, Søren Kragelund blandt andet i sin tale.

Det nye hotel kommer til at ligge som en integreret del af parken, så gæsterne på hotellet kommer til at bo inde i parken, tæt på aquaparken og med skøn udsigt over søen samt rutschebanerne Orkanen og Falken.

 

 

 

 

 

Et sommerland for HELE familien

Fredag d. 1. maj slår de dørene op for sæson 2015 – og igen i år byder de alle motorcyklister velkommen til MC træf i Fårup Sommerland.

SKOLEELEVER

Fårup Sommerland gentager succesen og holder åbent blå mandag d. 27. april, 4. maj, 11. maj og 18. maj Hvor alle forlystelserne er sat i højeste gear for at give konfirmanderne en fantastisk dag. Og når det drejer sig om skole-elever,  kan nordjyske 9. og 10. klasser fredag d. 29. maj holde sidste skoledag i Fårup.

BEDSTEFORÆLDREDAGE

Nogle bedsteforældre er fantastiske og andre er bare de bedste! Og netop bedsteforældre fejrer Fårup Sommerland fra mandag d. 29. juni til og med fredag d. 3. juli.

VENNERNE

Den 12. og 13. september er den sidste åbningsweekend inden efterårsferien. Her kan alle med sæsonkort invitere én ven gratis med ind i Fårup. Du skal blot vise dit sæsonkort og din allerbedste ven ved billetlugen. Så find din bedste ven og få en fed dag i skoven!

FÅRUP BØRNEFESTIVAL

Til sæson 2015 slår Fårup dørene op til Fårup Børnefestival. Her kan du opleve vennerne fra DR Ramasjang, når de hopper ud af skærmen og besøger Fårup. Der er shows i maj, juni, august og september.

MGP 2015

MGP vender tilbage i 2015 med et helt nyt kuld af talentfulde og dygtige børn. I weekenden den 9. og 10. maj har du mulighed for at opleve nogle af stjernerne i Fårup. Der er koncert både lørdag og søndag.

RAMASJANG MYSTERIET

I weekenden d. 16. og 17. maj får parken  besøg af detektiven Kristian fra Tv-programmet, Ramasjang Mysteriet.

Familier får chancen for selv at hjælpe Kristian med at opklare en masse mysterier, for hulen kommer til Fårup og gør  dagen lidt mere mystisk.

ONKEL REJE

Den 23. og 24. maj får sommerlandet besøg af Onkel Reje – som er kendt fra Ramasjang. Onkel Reje kommer og optræder med en masse skøre sange fra sit album "Onkel Rejes store pladehits".

MASSER AF EVENTS

Derudover præsenterer parken, HR. SKÆG, STORE NØRD, LILLE NØRD, MONSTER OG SOFIE og Fårups jubilæumskoncerter  med bl.a. Julias Moon, Hej Matematik, Cisilia og Emilie Esther fra X Factor og Joey Moe. Blokhus Avis holder jer løbende informeret omkring sæsonens aktiviteter. 

Læs om fantastiske oplevelser og events