Nyheder
imported

Rekordsalg af sæsonkort og flotte besøgstal

Fårup Sommerland udvider åbningstiderne i højsæsonen

Tekst og foto: Presse

Et rekordhøjt antal solgte sæsonkort og flotte besøgstal i sæsonens første tre måneder har fået Fårup Sommerland til at udvide åbningstiderne i ugerne 28, 29 og 30. Samtidig havde parken allerede inden sæsonstart valgt at udvide antallet af åbningsdage med 17 procent. Således er Fårup bedst muligt rustet til at håndtere den store interesse for at besøge forlystelsesparken i år.

Stort salg af sæsonkort
Trafikken gennem den ikoniske indgang til Fårup Sommerland har været overvældende, siden forlystelsesparken slog dørene op til dette års sæson 9. april. Samtidig er salget af sæsonkort gået over al forventning, og parken har på nuværende tidspunkt solgt omkring 20 procent flere sæsonkort sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.
– Vi har oplevet en enorm interesse for at besøge Fårup Sommerland denne sæson, og vi forventer et fortsat højt aktivitetsniveau de kommende uger, hvor rigtig mange familier holder sommerferie i Danmark. Samtidig ser vi, at salget af sæsonkort i år ligger langt over tidligere år, og vi ved af erfaring, at flere fortsat vil købe sæsonkort i løbet af sommeren, forklarer kommercielchef, Rasmus Mortensen.
– Derfor har vi valgt at udvide åbningstiderne i højsæsonen, så parken står bedst muligt rustet til at tage imod gæsterne. På den måde kan vi lukke gæster ind i parken tidligere på dagen og fordele gæstetrykket over en længere periode, så man som besøgende stadig får den gode gæsteoplevelse, Fårup Sommerland er kendt for, siger han.
Fårup Sommerland har i ugerne 28, 39 og 30 holde åbent fra klokken 9.30 til 20.30, og billethusene åbner allerede kl. 9.00.

Flere åbningsdage
Allerede i begyndelsen af året valgte forlystelsesparken også at udvide sæsonen med hele 17 pct. flere åbningsdage sammenlignet med tidligere år.
– Vi havde allerede inden sæsonstart en forhåbning om en god sæson med mange besøgende, blandt andet fordi vi kunne klippe snoren til vores nye store rutsjebane, Fønix, siger Rasmus Mortensen. 
årup Sommerlands sidste åbningsdag i 2022-sæsonen er søndag 23. oktober i forbindelse med Lysfald og Høstfest i efterårsferien.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events