Nyheder
imported

Ren hygge i Sally & Sørøveren

Naturen og de rå farver kører igennem i hele butikken og signalerer, at naturen er kommet indenfor, hvilket har noget fordybelse over sig og ikke bling bling

Hune:

Sally & Sørøveren har fået helt nyt udseende. Butikken er nemlig blevet ombygget, malet og shinet op til den helt store guldmedalje.

Tekst: Louise Kande – Foto: Update Blokhus Avis

Når man går ind i Sally & Sørøveren bliver man mødt af træ – på en super trendy måde. Butiksejeren Ditte Haugaard har med en kreativ hånd formået at få små elementer af modernatur ind i butikken. Om det er en rå træstub, en skarpt skåret designreol eller et genbrugsbord i råt træ med afskallet hvid maling, så bliver kunderne fremadrette mødt af en flot renoveret butik.

Ditte Haugaard har haft travlt med at gøre butikken klar, til at turisterne, gæsterne og de lokale i højere grad kommer til området. Lige før påske undskyldte den servicemindede indehaver på forretningens facebookside med, at hun var så beskæftiget med at gøre butikken klar, at hun håbede, at folk havde tålmodighed. Butikken er nu helt klar, og den altid glade Ditte Haugaard har givet kreativiteten frit spil

– Det er lidt mærkeligt. Man skal lige vænne sig til de nye omgivelser, men det er blevet rigtig godt. Vi har fået meget mere gulvplads. Vi har fået naturen ind i butikken – skovæg, nye bord, beklædninger og så er det som om, at der er blevet højere til loftet, og butikken virker meget større nu, siger den tilfredse butiksejer.

Læs om fantastiske oplevelser og events