Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse
Hos Restaurant Nordstjernen står det altid servicemindede personale med Christoffer Hallager og Michaell Pedersen i spidsen klar til at byde velkommen til servering af lækre retter af høj kvalitet i en hyggelig atmosfære.
Restaurant Nordstjernen sætter altid fokus på sæsonens råvarer, og det afspejles også i de populære månedsmenuer.
Samtidig kan Restaurant Nordstjernen præsentere mange spændende retter på menukortet, så den populære restaurant hele tiden kan byde gæsterne på nye smagsoplevelser.
Menuen i juli
I juli er Restaurant Nordstjernens månedsmenu:
Lakserilette med syltede hvide asparges, urtemayo, spæd salat og rugbrødscrumble.
Braiserede svinebryst med smørstegte majs og bacon, BBQ sauce, bagekartoffel med krydderurte smør.
Mandelkage med hyldeblomstcreme med brændt hvid chokolade og friske bær.
Og maden kan nydes med god vin, øl eller andre drikkevarer både inde og ude på den flotte terrasse under den blå sommerhimmel.
Se mere på www.restaurantnordstjernen.dk