Nyheder
imported

Rigtig mange havde stor glæde af skøjtebanen på Torvet

Årsmøde i Blokhusfonden med Byens Hus på dagsordenen

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Blokhusfonden har holdt årsmøde med flere spændende punkter på dagsordenen.
Først var der et tilbageblik til en på forhånd udfordrende sæson for skøjtebanen på Torvet, men den viste sin styrke som attraktion og samlingspunkt for hygge og glæde.
Blokhusfonden havde fra start inddraget alle sundhedsmyndigheder samt politiet, blandt andet med hjælp fra bestyrelsesmedlem Jens Veien Saabo, formand for Blokhus og Omegns Grundejerforening.
Det skete for at sikre en forsvarlig åbning af skøjtebanen, hvor alle restriktioner blev tacklet og overholdt ud fra et ekstra forsigtighedsprincip.

En flot sæson
Og det lykkedes til fulde.
– Vi kan konstatere, at skøjtebanen havde en fin sæson med 21.000 bookinger og en omsætning på over 1 mio. kr., oplyser borgmester Mogens Chr. Gade efter årsmødet i Blokhusfonden.
– Så det var en stor succes, og banen er et stort aktiv for Blokhus. Det bliver rigtig godt hjulpet på vej af de mange frivillige, som også sørgede for, at det blev en god og sikker oplevelse. Desværre måtte butikkerne ikke holde åbent og have fornøjelse af de mange gæster i Blokhus, siger Mogens Chr. Gade.

Byens Hus
På årsmødet blev der også talt om Byens Hus og placeringen i den nordlige ende af Torvet.
Men der er en række forsyningsledninger, særligt en kloakledning, som er i vejen for opførelsen af et sådan hus, og det skal der først findes en løsning på.
Alene flytningen af kloakledningen vil koste over 3 mio. kr.
– Når der er fundet en løsning, så skal vi i en dialog med borgere og erhvervsliv for at finde ud af, hvordan huset skal etableres, og hvad det skal indeholde. Vi skal finde ud af en finansiering, og der skal være en dialog med Jammerbugt Kommune.
– Vi håber at få en afklaring på problemerne med forsyningsledningerne inden sommerferien, siger Mogens Chr. Gade.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events