Blokhus

Så er der retro og antik i forsamlingshuset

Hver dag frem til 31. juli er der det store Retro & Antik marked i Hune Forsamlingshus, hvor Jørn Jonasen, der også er indehaver af Lop72 på Milbakken, står klar til at vise og sælge en masse spændende effekter.
Han fylder tre store trailere med forskellige ting og fragter dem til forsamlingshuset i Hune.
– Der skal jo være en masse at kigge på, og vi kan godt lide de specielle og anderledes ting. De antikke ting er mere end 100 år gamle, mens retro-perioden er 60-80 år, og både ældre og unge kan godt lide de gamle ting fra 1970´erne, fortæller Jørn Jonasen.
– Desuden er særligt sommerting og cafe- og strandstole meget populære, forklarer han.

Imponerende udvikling
Det er 8. år i træk, at han holder markedet i Hune.
– Vi hygger os med det. Folk er glade og har ferie, og vi har mange stamkunder, som kommer igen år efter år, så det er blevet en tilbagevendende tradition. Vi har mange norske gæster, og de er imponerede over de mange retrobutikker, der er her i landet. Det har de ikke i Norge, siger Jørn Jonasen, der er uddannet gartner, men begyndte at handle med gamle ting for cirka 20 år siden.
– Der kommer selvfølgelig flest og ser og køber tingene, når der også er det store kræmmermarked i Hune om søndagen, men her kommer altid mange folk uanset vejret, siger Jørn Jonasen, der også lige har en glad hilsen til Hune.
– Nu har jeg jo fulgt med de sidste otte år, og det er imponerende med den udvikling, der er i Hune.


Læs om fantastiske oplevelser og events