Brovst

Så er det igen tid til Tumletid med BABY

Tumletid med BABY åbner igen op i uge 3, hvor nye barslende skal i gang med forløb, og både mødre og fædre som kan være med. Lige nu dog kun 1 voksen per barn grundet corona, fortæller Maja Svaneklink Andersen.
Tumletid med BABY er en lokal kursusvirksomhed, som udbyder babymassage, babytummel og krybe-kravle hold. Der er også en lille butik, hvor du kan købe sanse- og motoriklegetøj samt produkter fra baby kraes.

Der er forløb for 3 målgrupper:

  • De 6-16 uger gamle (babymassage)
  • Babyer mellem 3,5 og 7 måneder (babytummel)
  • Babyer mellem 7,5-11 måneder (krybe-kravlehold)

Motorik og sanser
Forløbene varer typisk på 5-6 uger og foregår i små hold.
– De er bygget op med aktiviteter, bevæge- og sanglege samt øvelser, som stimulerer, understøtter og udvikler din babys sanser og motorik, siger Maja Svaneklink Andersen.
På alle hold arbejdes der aktivt med babys 3 primære sanser: Følesansen, muskel ledsansen samt balancesansen, og alle øvelser og lege er tilpasset babyens alder og udvikling.
– Vi bruger musik, sang, sæbebobler, tørklæder, diverse bolde, faldskærme, snurretoppe og gynger til at krydre det hele med.

Uddannet underviser
Det er også muligt for en mødre/fædregruppe at deltage som et lukket hold, hvis man er mellem 4-10 i gruppen.
– Hvis man ikke har mulighed for at deltage på et holdforløb, kan der også tilrettelægges individuel undervisning, fortæller Maja Svaneklink Andersen.
Hun er udannet er pædagog har kursus i de præmature. Hun er også uddannet BabyTummel instruktør hos en fysioterapeut og har taget kursus i baby- og gravidmassage. Hun har været selvstændig og kørt holdforløb i 6 år.

Kører gerne ud
Det hele foregår ved Arentsminde, Plesnervej 85, nær Brovst i stort lokale med højt til loftet
– I denne tid sørges der for ekstra god udluftning, afstand mellem måtterne og masser af afspritning samt ekstra rengøring mellem holdene, fortæller hun.
Har man ikke mulighed for at komme til Maja Svaneklink Andersen, kører hun gerne ud og laver forløb. Denne mulighed er vækstet de seneste år, grundet corona.
Senest har hun lavet forløb i mødregrupper i Nørhalne, Vadum og på Gjøl.
Se mere på Tumletid med BABYs Facebookside.

Læs om fantastiske oplevelser og events