Aabybro

Så er det officielt: thansen åbner butik i Aabybro

Tom Jakobsen A/S har købt det 10.000 kvadratmeter store areal ved VUC i Aabybro, som Jammerbugt Kommune har haft i udbud.
Og på en del af arealet vil thansen åbne butik, oplyser Tom Jakobsen.

Klar til efteråret
– Vi går i gang med at bygge i løbet af de næste par måneder, og efter tidsplanen vil thansen åbne deres forretning i Aabybro 1. september, siger Tom Jakobsen.
Butikken bliver på 1.000 kvadratmeter, og med blandt andet p-pladser kommer thansen til at råde over et areal på 2.500 kvadratmeter af grunden.

Det er areal nr. 1, som Tom Jakobsen har købt. De 2 øvrige grunde er sendt i fornyet udbud. Illustration: Jammerbugt Kommune

Flere forretninger
Derfor arbejder Tom Jakobsen videre med at få flere forretninger til arealet med den attraktive placering.
– Vi er i kontakt med nogle stykker, siger han og er ikke tvivl, om det nok skal lykkes.
Forretninger som jem & fix, JYSK og thansen vil gerne have en placering tæt på hinanden, da de henvender sig til nogenlunde samme kundesegment og trækker kunder til hinanden.
Projektet med at overtage grundene samt få butikker som JYSK og thansen til Aabybro har stået på i mere end et år for Tom Jakobsen.
– Det er altid fantastisk, når det lykkes, og vi har jo arbejdet med det i et stykke tid, siger han.

Aabybro som sweet spot
Også hos Jammerbugt Kommune er der tilfredshed med udviklingen.
– Vi er meget glade for, at der sker disse aktiviteter, og det er en lokal entreprenør, som ser ud til at sørge for, at der kommer til at ske endnu mere i dette område, siger borgmester Mogens Chr. Gade.
Han hæfter sig også ved, at erhvervsarealerne ved Teknologiparken og Aabybro er så eftertragtede, at de vurderes til at ligge i samme prisleje som i Aalborg.
– Aabybro er i vækst og meget attraktiv. Det er et såkaldt sweet spot. Vi har solgt til markedsprisen, og det er en fornuftig pris, siger Mogens Chr. Gade.

Læs om fantastiske oplevelser og events