Nyheder
imported

Salsarytmer i Skovsgård

Global Garden Party rammer Skovsgård Hotel de kommende torsdage

Global Garden Party rammer Skovsgård Hotel de kommende torsdage

Brovst Musikforsyning, Skovsgård Hotel og Skovsgård Borgerforening er gået sammen om at arrangere fem koncerter med et internationalt præg.

Den første koncert er torsdag den 11. juli, og bliver med Cubanske Jorge Cordero & Los Gran Daneses. Et sprudlende 11 mands orkester der spiller salsa så man ikke kan lade være med at blive revet med.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses har udgivet syv album, vundet fire internationale musikpriser og turneret kloden tynd, hvilket alt sammen har været med til at kanonisere dem op i den internationale elite af reggae-bands. Senest udgav kunstneren og bandet albummet "Siempre Pa' Lante" i november 2011 – et album, hvorpå man samarbejdede med stærke musikere fra såvel Spanien som Cuba og Danmark.

Jorge Cordero & Los Gran Daneses sammenfletter cubansk timba med New York'sk salsa og topper det hele med elementer fra reggaeton, pop og rock.

Gaffa har blandt andet skrevet:

”….førende på den danske salsascene. […] Det er bare stærktkrydret salsa."

Alle koncerter afholdes i hotellets hyggelige hotelhave. Er vejret ikke til det rykker man indendørs i hotellets koncertsal.

Læs om fantastiske oplevelser og events