Nyheder
imported

SALTUM: NY SLAGTERMESTER I EUROSPAR

Et godt tilbud fik 38-årige Jesper Poulsen "hjem" til fødebyen Saltum.

Nyhed:

Ny slagtermester i Euro Spar, Saltum

Et godt tilbud fik 38 årige Jesper Poulsen hjem til fødebyen Saltum

Tekst og foto: Lotte Kande

14 år blev det til i hovedstaden inden Jesper atter vendte snuden retur mod det nordjyske. Han havde gået og tænkt på, at det måske snart var tid til at komme hjem til familie og venner. – For nordjyde vil jeg altid være, det kan man ikke slippe. Jeg begyndte at længes efter den gode solide humor der findes heroppe, den enkle tilgang til livet, havet, roen og ikke mindst min familie, der alle er bosat i området, siger Jesper.

Og alt i mens tanker som disse florerede, dukkede Rikard Andersen (indehaver af Euro Spar, Saltum red.) frem med et tilbud, Jesper ikke kunne modstå. I takt med, at Euro Spar kæden er blevet opkøbt af MENY fra Norge, sætter det helt nye standarter til varesortimentet i forretningen. Overtagelsen vil foregå i løbet af dette forår og indbefatter b.la. et udvidet delikatesseafsnit med egen slagterafdeling. Og her kommer Jesper ind i billedet. Han er udlært slagter ved Super Brugsen på Islandsbrygge og har de seneste 8 år været butiks-slagter ved Slagter Bagger på Strandvejen i Humlebæk. Erfaringen fra sidstnævnte vil han tage med sig i sit nye job i Saltum.

 –Det var helt naturligt, at der blev kræset for madvarerne hos Bagger. Vi lavede alt fra bunden, selvom vi godt vidste, at det tog tid. Men det skal det også, for en respektfuld behandling af råvarerne er en forudsætning for det perfekte måltid. Det var hos Slagter Bagger at jeg blev lært, hvad kvalitet virkelig er. Med det nye koncept der ligger for døren her i forretningen, harmonerer det perfekt, med de ønsker vi har til den fremtidige udvikling af stedet, siger Jesper.

Euro Spar Saltum er begyndt at implementere nogle af de nye tiltag og flere kommer løbende til. De får et spændende afsnit med fersk kød, frisk fisk samt øvrige delikatessevarer som tilbehør, ost, røgvarer, nye vin og specialiteter, ligesom der fortsat er flere varianter af smørrebrød og et bredt sortiment af hjemmelavede middagsretter.

– En spændende nyhed jeg ser frem til, er et modningsskab med kroghængt oksehøjreb, som modnes i 90 dage. Det tror jeg vil blive et tilløbsstykke, siger han med et smil på læben, og fortsætter: – Og så har jeg et mål om, at alle nordjyder skal kende navnet ”mestersteg” inden sommeren. Det er et lækkert stykke amerikansk oksekød, der er marineret i krydderurter og sennep.  Allerede nu kan interesserede smage på lækkerierne, når vi hver fredag i Euro Spar serverer smagsprøver.

Hvad glæder Jesper sig mest til? Jesper svarer promte: -Jeg vil fremadrettet være ansvarlig for driften af slagterafdelingen. Jeg er med hele vejen fra produktet bestilles, og til det ligger præsenteret i køledisken for kunden. Og samtidig glæder jeg mig til sparringen med den øvrige delikatesseafdeling, der ligesom jeg, vægter kvalitet og ægte håndværk.

Læs om fantastiske oplevelser og events