Pandrup

SAMMENHOLD: Tilbyder hjælp til indkøb

Fra flere sider tilbydes der hjælp til at købe ind

– Omsorg og ønsket om at hjælpe dem, der har brug for det, er trådt meget tydeligt frem i forbindelse med udbruddet af COVI-19.
Røde Kors har organiseret en stor gruppe hjælpere til at købe ind eller lufte hund i hele landet.

Indkøbshjælp Jammerbugt
Men også individuelt har flere borgere rundt om i Jammerbugt tilbudt at træde til og handle ind for de ældre, svagelige eller andre, som har brug for den hjælp.
En af dem er 13-årige Marius Mackenhauer fra Rødhus, der sammen med sin søster 11-årige Elisabeth har oprettet en decideret Facebook gruppe til formålet med navnet Indkøbshjælp Jammerbugt.

Kan godt lide at hjælpe
– Vi tænkte, at vi lige så godt kan hjælpe de folk, som risikerer at få sygdommen, ved at vi tager ud og handler for dem, fortæller Marius Mackenhauer.
– Det fungerer på den måde, at når man skriver til os, så tager vi ud og køber ind og afleverer varerne ved deres dør, fortæller han.
– Vi kan godt lide at hjælpe folk, svarer han på spørgsmålet om ikke, der er sjovere ting at bruge tiden på.

Forældrene med
Der er også opbakning hjemmefra.
– Vi har tænkt at køre børnene i bil og tage deres cykler med. Så kører vi eksempelvis til Pandrup, hvor de så kan cykle rundt med varerne, og derefter kører vi dem til Kaas, hvor de også kan cykle rundt. Selvfølgelig bakker vi op om dem, fortæller moren, Louise Gorell Mackenhauer.

Læs om fantastiske oplevelser og events