Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Sanserne vækkes når lysene dyppes

Når der er ferie er der tid til familieaktiviteter – oplev bl.a. Blokhus Lys, lav selvdyp lys, leg på legepladsen og køb en fin gave med hjem.

Et hus der rummer af oplevelser, varme og masser af lysende øjeblikke…

Tekst: Jannie Silkeborg – Foto: Blokhus avis

Der er fuld af liv i Blokhus Lys, og det er da også en noget overrasket indehaver Joan Olesen, som med lysende øjne og begejstret stemme fortæller om den succesfulde start butikken har fået. Siden åbningen i marts har butikken været underlagt en rivende udvikling og de 1250m2 selv-dyp og butik er blevet udvidet med et stort udendørs aflukket areal.

– På den overdækkede terrasse blandt strandskaller, siv og sand er det muligt at nyde medbragt mad og drikke, og i butikkens hyggehjørne er der ligeledes mulighed for at købe både kolde og varme drikke, diverse søde sager og selvfølgelig is, fortæller Joan Olesen.

Den maritime stil fortsætter i en legeplads inspireret af vestkysten, hvor stævnen af et stort "skib" giver børnene mulighed for flere timers leg med sand mellem tæerne. Butikken her er ikke blot en bugnende butik med brugskunst, isenkram og gaveartikler – det er et sansevækkende pausested, hvor familien samles om hyggelige aktiviteter. – Her bruger gæsterne gerne flere timer, hvor lysene dyppes og ventetiden aldrig føles som ventetid. Hvor far kan sidde og nyde en kaffe, mor kan shoppe og børnene lege. Her vækkes alle sanserne til live, fortæller Joan Olesen.

Flere ”stamgæster”

Flere af gæsterne kommer jævnligt tilbage, og et par af dem er Monika og Martin fra Kiel, Tyskland. De har gennem de sidste 40 år været faste feriegæster i Danmark – som de omtaler som deres elskede Danmark – og Blokhus Lys har været fast tradition 3 gange årligt i snart 30 år. De er begejstrede for den udvikling de ser i butikken og lysene er det første og det sidste sted de besøger, hver gang de er på ferie i Danmark. 

Læs om fantastiske oplevelser og events