Nyheder
imported

SEASIDE LINGERI – ÅBNINGSFEST I PÅSKEN

SEASIDE Blokhus åbner dørene til en ny og spændende butik nemlig SEASIDE LINGERI på Aalborgvej 14 i Blokhus

Nyhed:

Åbningsfest på Aalborgvej

SEASIDE Blokhus åbner dørene til en ny og spændende butik nemlig SEASIDE LINGERI på Aalborgvej 14 i Blokhus

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– Vi åbner lørdag d. 28 marts og er spændte på at vise jer alle et lidt anderledes koncept, end hvad man ellers normalt forbinder med en lingeri butik, fortæller indehaver Birgitte Lund, og fortæller med begejstring i stemmen videre: – Vi har forsøgt at sammensætte et bredt udvalg af oplevelser og lækre varer til kvinder i alle aldre. Det bliver en rigtig "tøsebutik" .

SEASIDE LINGERI får et bredt udvalg af lingeri og badetøj, lækre solprodukter, personlig plejeprodukter, makeup, parfumer, smykker, strømper, tasker og designer-solbriller. For Birgitte handler det om at kunne åbne en forretning, med produkter og varer, som byens gæster, turister og de lokale efterspørger.

– Vi glæder os til at vise jer de eksklusive produkter og give jer den allerbedste vejledning og personlig betjening. Vi vil i løbet af året lave forskellige events med vores leverandører, og på Facebook holder vi jer løbende opdateret, fortæller Dinna Nørgaard, som bliver daglig leder.

– Lørdag d. 28 marts får vi besøg af 2 konsulenter fra Beaute Pasifique, som kommer og laver hudanalyser og giver vejledning til dem som har lyst. Vi får også konkurrencer lørdag og søndag, hvor en lækker kurv fra Beaute Pasifique til en værdi på ca.1200 kr og et lækkert sæt Lingeri fra Marie Jo til en værdi på ca.1000kr er på spil, afslutter Birgitte. 

Læs om fantastiske oplevelser og events