Pandrup

Sejr til Jammerbugt FC i kamp med tre røde kort

Georgisk modstander slået – U19 spillede lige op med stærkt russisk hold

– Torsdag 20. februar spillede Jammerbugt FC sin første kamp under træningslejren, og det var mod Samgurali fra den næstbedste georgiske række.
Det endte med en sejr på 2-0 efter en vellykket kamp, hvor der dog blev givet tre røde kort.

Fokus på presspil
Kampen blev brugt på at afprøve en del af det, holdet havde gennemgået i løbet af ugen, nemlig pres og opspil.
Jammerbugt FC kom foran på straffespark scoret af Anders Rosengren, mens Glenn Rask gjorde det til 2-0 efter et flot angreb.
Et velplaceret indlæg fra Christian Rye lægger Zander Hyltoft helt rigtigt til rette med hovedet til Glenn Rask, der kanonerer bolden i mål.

Foto: Jammerbugt FC

Uro undervejs
Han og holdkammeraterne havde god grund til at være tilfredse. Jammerbugt FC præsterede en god kamp. Dog var der uro undervejs i opgøret.
Samgurali fik et rødt kort i 1. halvleg, og efter pausen blev der efter Jammerbugt FCs meningen uddelt to meget hårdt dømte røde kort til Zander Hyltoft og Simon Jensen.

Foto: Jammerbugt FC

En stor oplevelse
Tidligere havde Jammerbugt FCs U19-hold spillet mod Krasnodars U17-hold.
En ny og spændende fodboldoplevelse, og en stor test for de unge Jammerbugt spillere.
– Jeg vil gå så langt og sige, at det er det bedste bold spillende hold, vi nogensinde har mødt, sagde Magnus Nielsen til Jammerbugt FCs hjemmeside.

Endte 2-2
I opgøret blev Jammerbugt FC presset til det yderste, men viste også selv karakter og kompetencer i et opgør, der endte 2-2.
– Vi var bagud 0-2 inden pausen, og jeg vil tro boldbesiddelse hed 80-20 pct. i deres favør. Vi havde dog et par store chancer, hvor vi bl.a. ramte stolpen, men vi skal nok være glade for kun at være bagud 0-2, forklarer Magnus.

Foto: Jammerbugt FC

Flotte JFC mål
– Deres store dominans fortsatte i 2. halvleg, men vi fik dog udnyttet vores chancer. Først scorede Nicklas Nielsen et rigtigt godt mål, hvor han vippede bolden over en forsvarsspiller og flot flugtede den ind ved forreste stolpe.
– 10 minutter senere fik Nicklas også tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet. Det sparkede Martin Rom direkte i kassen til slutresultatet 2-2. Vi er meget tilfredse med resultatet, mod et hold, hvor alle er på kontrakt.

Læs om fantastiske oplevelser og events