Nyheder
imported

Seniorklubben i Blokhus Golfklub fylder 20 år

Under mottoet CAPRE DIEM er der nu gennem 20 år blevet spillet seniorgolf i Blokhus Golfklub. Det skal fejres d. 22. september.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

I 1997 fik et par aktive seniorer den gode ide at etablere en klub i klubben, i den kun 3 år gamle Blokhus Golfklub. Ideen var, at etablere en klub for medlemmer i Blokhus Golfklub, der havde rundet den første ungdom. Men fortsat ønskede en aktiv fritid i kombination med socialt samvær.

Det var en rigtig god ide

Seniorklubben er gennem de 20 år vokset år for år. Til jubilæumsåret tæller klubben 98 medlemmer. – I sæsonen der løber fra primo april til medio oktober, spilles der match hver onsdag, og næsten altid i solskin! Herudover arrangeres 3 matcher på andre baner, samt en årlig 3 dages sommertur. Efter sæsonen spilles den årlige andematch i november og julematch i december, fortæller Allan Jensen, formand for Seniorklubben. Udover de faste aktiviteter har Seniorklubben de seneste år været vært for ”Slå et Slag”, en landdækkende turnering, hvor hyggeligt samvær på golfbanen forenes med indsamling af penge til kampen mod kræft. – Temaet i år er: ”Slå et Slag – For Kuglerne d. 20. september” – hvor det indsamlede beløb går til kampen mod mandekræft, fortæller Allan.  Seniorklubben indsamler ca. kr. 20.000 hvert år til dette gode formål, det skal dog bemærkes, at der i 2013 blev indsamlet hele kr. 49.000 hvilket var det højeste indsamlede beløb blandt alle deltagne klubber i Danmark. Det flotte resultat skyldes ikke mindst, at een af seniorerne netop den dag valgte, at slå det ultimative golfslag hole-in-one. Hvilket udløste en check på 25.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse fra Willis Tower Watson, men medregnes til Seniorklubbens samlede indsamling.

Jubilæumsfest d. 22. september

Jubilæet fejres sammen med den årlige sommerfest den 22. september, hvor dagen indledes med en match på Blokhus Golfklubs meget spændende 9 huls bane og slutter med fest om aftenen i klubbens cafe. Til denne dag inviteres også alle tidligere medlemmer af seniorklubben. Invitationen gælder både til match og fest, alt efter eget ønske.

Læs om fantastiske oplevelser og events