Nyheder
imported

SET & SKET: Uldfestivalen i Saltum – en succes

En hilsen fra formanden, Kiirsten Rhina Pedersen

Så er vi på den anden side af dette års Uldfestival, og hvilken festival blev det ikke. I tusindvis af glade gæster ankom til vores nye plads allerede lørdag formiddag. Teltene var fyldte af købelystne danskere og nordmænd allerede en halv time efter åbningen. Det gav os problemer med parkering, vi blev rent ud sagt løbet over ende. Vi åbnede en stor p-plads mere, men undskylder overfor alle Jer, der måtte holde i kø, og naboer, der blev generet af biler holdende i vejkanten.  De uventede mange besøgende, som gjorde os jublende glade, skal næste år forvente en bedre toiletvogn, og flere.  

Men derudover kan vi kun melde om et forrygende vejr, et forrygende stort antal besøgende og stande, der melder om et forrygende salg. Gæster, der kom omkring åbningen lørdag blev modtaget på festligste vis af harmonika og kor med svenske sange. Vores borde og bænke ude, såvel som inde i cafeteltet var dagene igennem optaget af kvinder i hyggelig snak, og rigtigt mange med deres strikketøj.

Så alle røster om, at vi valgte forkert, da vi i bestyrelsen valgte at flytte ud på Solvejen 60, overfor Jambo Feriepark er hermed manet i jorden igen. Uldfestivalen har aldrig været så godt besøgt som i år.

Tak til alle Jer der lagde vejen forbi Skandinaviens største udvalg indenfor garn og tilbehør til strik m.m.

Vi glæder os til at arbejde for en endnu bedre Uldfestival i 2018, hvor strik fra De Baltiske Lande er temaet

Kiirsten Rhina Pedersen

Læs om fantastiske oplevelser og events