Nyheder
imported

Show: Gigantisk festfyrværkeri over Aalborg

Aalborg er klar til Danmarks største fyrværkerishow fra Limfjordsbroen fredag den 5. juli kl. 23.15.

Hvis du synes fyrværkerishowet under The Tall Ships Races i 2015 var stort og fantastisk, så bare vent til du oplever det nye show, som fyrværker Gunnar Knudsen har kreeret til The Tall Ships Race 2019 i Aalborg. – Det er ca. halvandet år siden, vi havde det første møde om showet. Det bliver endnu større og mere komplekst end i 2015. Det kræver 20 mand på Limfjordsbroen, når 4.500 kilo krudt skal fyres af. Det er det største fyrværkerishow, jeg nogensinde har lavet i Danmark, fortæller Gunner Knudsen fra Højen & Magic Fyrværkeri.

Et nyt og større show

Han komponerer og leverer hvert år mange fyrværkerishows, blandt andet har han siden 2006 været fyrværkerimester i Tivoli i København, han har lavet shows til Kongehuset og i Legoland. – Musikken er en hemmelighed indtil showet, men jeg kan garantere, at publikum kan se frem til et nyt og endnu større show med mange nye ting, slutter Gunnar Knudsen.

For børn:

Sørøverhoppeborg og legeland på Stigsborg Brygge

Under The Tall Ships Races er der børneområde på Stigsborg Brygge med masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Børneområdet byder på musik, sjov, og leg for børn og deres familier. Børneområdet ligger på Stigsborg Brygge, og her byder Gerlev Legepark på 20 forskellige aktiviteter, hvor to instruktører sætter gang i mange lege.  Hvis du hellere vil en tur i hoppeland, kan du blandt andet besøge sørøverhoppeborge. Du kan også bygge et skib, et hus, et bord eller noget helt andet, for X-blocks giver masser af muligheder for selv at bygge lige, hvad du vil.  Sprogfitness er også en mulighed. Aalborg Bibliotekerne er nemlig klar til at lege med sproget, og hos Springeren kan du deltage i forskellige pirataktiviteter. Det er også her, piratskibet Shtandart ligger til kaj. På Børnescenen underholder Katrine Bille og Chapper, Gurli Gris-show og Michael Bak, som rigtig mange nordjyske børn kender.

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events