Aabybro

Sidste frist for årets iværksætter

Indstil kandidater indtil 29. september
årets iværksætter 2022

Hvem skal være Årets Iværksætter 2023 i Jammerbugten?

Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt efterspørger kandidater i en pressemeddelelse.

Sidste år var det Tømrerfirmaet Jonas Rødbro, der løb med titlen som Årets Iværksætter i Jammerbugten, og nu står en ny spirende iværksætter overfor at kunne lade sig hylde, når Årets Iværksætter 2023 skal kåres.

Men hvem skal have titlen i år?
I over et årti har denne prestigefyldte prisceremoni været en fast tradition, og igen i år er forventningerne høje.

Prisen er et samarbejde mellem Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt, der sammen ønsker at fremhæve iværksætterlysten i Jammerbugt Kommune.

Prisen går til en iværksættervirksomhed, der på kort tid har udvist bemærkelsesværdig vilje og evne til vækst og dermed tjent som et forbillede for alle dem, der drømmer om at tage springet og etablere deres egen virksomhed.

Lars Kronborg fra Vækst Jammerbugt udtaler:
– Iværksætteri har en fremtrædende plads i Jammerbugten og det er vigtigt, at endnu flere tager skridtet og starter deres egen virksomhed for at skabe sunde og bæredygtige arbejdspladser i kommunen. At blive anerkendt som Årets Iværksætter er en betydningsfuld hæder, der ansporer til endnu mere kreativitet og innovation, og derfor kan jeg kun opfordre alle borgere, virksomheder og andre med kendskab til en lovende nystartet virksomhed til at benytte muligheden for at indstille dygtige iværksættere og dermed anerkende deres betydningsfulde indsats. Den anerkendelse og opmærksomhed, der følger med, betyder meget for de nominerede iværksættere.

For at være kvalificeret til prisen skal virksomheden have været aktiv i mindst et år og højst fire år. Kriterierne inkluderer vurdering af omsætning, beskæftigelseseffekt, initiativ, vision og påvist positiv drift. Prisen vil blive tildelt en iværksættervirksomhed beliggende i Jammerbugt Kommune.
Kender du en iværksætter, der opfylder disse kriterier, så har du har mulighed for at nominere din kandidat frem til den 29. september 2023 ved at sende din begrundelse til Lars Kronborg på e-mail: lkb@jammerbugt.dk.

Vinderen af Årets Iværksætter 2023 vil blive afsløret ved en særlig ceremoni den 21. november 2023.

Læs om fantastiske oplevelser og events