Pandrup

Sikkerhed: Jetsmark IF aflyser træning for ungdomshold

Den konstaterede Corona-smitte hos en elev på Skolecenter Jetsmark har fået Jetsmark IF/ Jammerbugt FC til at tage sine forholdsregler.
Det er blandt andet aflyse al træning samt alle kampe for ungdomsholdene til og med U17-holdene med et håb om at kunne genoptage træningen fra mandag 21. september.
– Vi vil hellere være safe end sorry og tager vores forholdsregler straks og får flyttet kampene nu, siger Bøje Lundtoft, formand for Jetsmark IF/Jammerbugt FC.

Det er et ansvar
Selv om der er tale om et enkelt smittetilfælde, så vil Jetsmark IF/Jammerbugt FC heller handle forgæves end for sent i indsatsen for at hindre yderligere smittekilder og -veje.
– Vi tør simpelt hen ikke gøre andet og afventer, at der er kontrol over situationen, understreger han.
Læs bestyrelsens besked til sine medlemmer nederst i artiklen.

Øgede krav
DBU har nu også som følge af den stigende smitte skærpet kravene til omklædning, således, at der u skal være 4 kvadratmeter plads per person i et omklædningsrum.
Det har fået Fremad Nørhalnes senior- og ungdomsfodbold til at lukke fr al omklædning fra i dag, mandag 14. september.
Der arbejdes på at finde en løsning for omklædning til seniorkampe

Fra bestyrelsen i Jetsmark IF/Jammerbugt FC:
VIGTIGT INFO til alle medlemmer, forældre/pårørende m.fl.
Bestyrelsen for Jetsmark IF / Jammerbugt FC er naturligvis vidende om den mulige risiko for smittespredning af COVID-19, som udspringer lige nu fra vores børn, unge og voksne på Skolecenter Jetsmark OG bestyrelsen har derfor set det nødvendigt at træffe følgende beslutning i direkte konsekvens heraf:

1. Al træning aflyses resten af ugen for vores ungdomshold fra og med de yngste ben til og med U17-årgangen. Vi håber at genoptage træningen på mandag d. 21.09.2020. Dette meldes dog ud på et senere tidspunkt.

2. Alle kampe aflyses resten af ugen for vores ungdomshold fra og med de yngste ben til og med U17-årgangen – eller rettere alle kampe udsættes, så de (forhåbentligt) kan afvikles på et senere tidspunkt.

3. Bestyrelsen følger løbende udviklingen – specielt på Skolecenter Jetsmark, så vi forhåbentligt snart kan melde ud, at vi kan genoptage såvel træning som kampe for alle hold i klubben.

4. Bestyrelsen opfordrer alle til at lade sig frivilligt teste, så vi hurtigst muligt kan få dæmmet op for risikoen for smittespredning af Coronaen.

5. Bestyrelsen opfordrer alle til at udvise størst mulig forsigtighed og ansvarlighed i forhold til at mindske risikoen for smittespreding af Coronaen – herunder at alle følger myndighedernes anbefalinger og retningslinier.

6. Bestyrelsen forventer fortsat at afvikle fredagens Sponsorcykelløb, da vi kan gøre det i god hensyntagen til og respekt for de gældende Corona-retningslinier.

7. Bestyrelsen forventer fortsat at afvikle lørdagens VIP-arrangement, indvielse af nye stadionanlæg og 2. divisionskampen mellem Jammerbugt FC og Dalum IF, da vi ligeledes kan gøre det i god hensyntagen til og respekt for de gældende Corona-retningslinier.

Bestyrelsen håber, at I alle vil tage godt imod beslutningen – og se det nødvendige heri.
Bestyrelsen håber, at vi alle står sammen om at mindske risikoen for smittespredning af Coronaen.
Bestyrelsen håber, at færrest mulige vil blive smittet med Corona – og for dem, der ulykkeligvis bliver eller er blevet det, så ønskes de alle rigtig god bedring.
Pas på jer selv og hinanden – og følg myndighedernes anbefalinger og retningslinjer

Læs om fantastiske oplevelser og events