Det sker

Sjove MTB-oplevelser i Slettestrand

 | FOTO: Presse

En tur på mountainbike er en fantastisk sjov måde at opleve naturen på. Slettestrand er kendt som en af Danmarks bedste mountainbike destinationer med kilometervis af spor for alle niveauer – børn og voksne, nybegyndere og eliteryttere.

MTB Slettestrand er en del af Feriecenter Slettestrand, som er et familieejet og -drevet feriested, hvor kærligheden til MTB brænder stærkt. Der er derfor sørget for alt, der skal til for at få den ultimative mountainbike oplevelse. Har du ikke din egen mountainbike, kan du leje en af deres fede Whyte cykler inklusive gratis lån af cykelhjelm. Personalet hjælper gerne med at planlægge en rute, der passer til dine ønsker. Du kan også booke et MTB teknikkursus eller en guidet tur med en af de certificerede instruktører.

I Pinseferien tilbyder de åbne MTB hold alle dage, hvor du kan få gavn af deres ekspertise til fordelagtige priser. Efter turen kan du glæde dig til ”aftertrail” på terrassen eller i det hyggelige barområde med dine MTB-makkere – det er den bedste afslutning på en fantastisk mountainbike oplevelse.

Læs om fantastiske oplevelser og events