Nyheder
imported

Sko/Torp Koncert med Dinner i Blokhus

Sko/Torp - Dinner og Koncert Fredag den 4. oktober kl. 19.00 i koncertsalen i Kulturhuset Blokhus

Den danske duo Søren Sko og Palle Torp, bragede igennem den danske lydmur i 1990, med sangen ”On a long lonely night”, hentet fra deres debutalbum af samme navn. Og helt uhørt solgte pladen over 200.000 eksemplarer på kort tid, og indbragte ikke mindre end to Grammy priser. I 1997 valgte Sko&Torp at holde en pause, men vendte tilbage i 2004 med nye kræfter, og har indspillet og turneret siden. Søren Sko har i de mellemliggende år indspillet en række soloplader, og har gentagne gange været brugt i diverse sammenhænge. Senest har han hittet med ”Shoes for Julia”, sammen med Julie Fabrin, og generelt har Sko&Torp formået at holde sig i danskernes bevidsthed i alle årene, med deres sympatiske og ligefremme facon, og store musikalske talenter.

I de seneste par år har duoen spillet en lang række populære intimkoncerter, sammen med guitaristen Morten Woods, og det er denne konstellation som gæster Kulturhuset Blokhus.
 
Pris pr. billet inkl. spisning kr. 345,-.  –  Billetter kan købes i Kulturhuset Blokhus eller via: www.billetnet.dk samt www.billetten.dk   –  Læs mere på www.kulturhusetblokhus.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events