Nyheder

Skøjtebanen gør klar til åbning

Officiel indvielse 25. november
blokhus skøjtebane

Snart er det på med skøjterne og ud og opleve suset på skøjtebanen på Blokhus Torv.

Der er nemlig inviteret til en ny vintersæson frem til og med februar 2024 med oplevelser for de mange skøjteglade gæster. Samtidig er den flotte julebelysning med til at give den helt særlige hyggelige stemning, der gør det hele til noget helt særligt.

Det er Blokhusfonden, der ejer den 450 kvadratmeter store bane, og det er 6. sæson, at den kan opleves på torvet i Blokhus.

 

skøjtebane (1)

Lys i en mørk tid

Skøjtebanen er et meget vigtigt trækplaster for byen. Igennem flere år har den skabt stor fornøjelse og lys i den mørke tid glæde for lokale, gæster og byens erhvervsliv. Masser af besøgende har set muligheden for at få en god oplevelse samtidig med, at der kan hygges med shopping og varme drikke eller et besøg hos en af byens restauranter.

I år forventes, der også øget liv og aktivitet omkring skøjtebanen.

Lasse Nielsen, bestyrelsesmedlem i Blokhus Fonden, fortæller at de ovenpå sidste års energikrise fornemmer, at gæsterne har knap så meget mådehold, og flere derfor vil søge mod Blokhus Torv, for at få luftet skøjterne.

Skøjtebane

Åben for testkørsel

De forberedende øvelser er så småt i gang, så skøjtebanen er klar til den officielle åbning, der finder sted lørdag 25. november.

-Men allerede fra 18. november er der testkørsel af isen. Den skal lige have lov til at sætte sig, så vi tager forbehold for, at den kan være lidt ujævn, men til gengæld er det så også gratis i weekenden d. 18 og 19. november, siger Lasse Nielsen

juleoplevelser blokhus skøjtebane

Program endnu ikke fastlagt

Programmet for åbningsdagen er endnu ikke fastlagt, og det vil blive meldt ud senere via Blokhus Skøjtebanes facebookside og blokhus.dk.

Samtidig forventer ejerne, at der løbende vil være aktiviteter og opvisninger omkring banen, som dog heller ikke er helt på plads endnu, men det vil være noget i stil med, hvad der er foregået de tidligere år.

Skøjtebanen er åben frem til og med vinterferien i uge 8 i februar måned.

Læs om fantastiske oplevelser og events