Blokhus

Skøjtebanen i Blokhus åbner 7. november

Der har været flere overvejelser i forhold til forsamlingsforbud og andre restriktioner som følge af Covid-19.
Men nu er det besluttet, skøjtebanen åbner på Torvet i Blokhus lørdag 7. november, og opsætningen begynder i uge 43, oplyser Jannie Ratke på vegne af Blokhusfonden.

En kæmpe succes
Det sker efter en tæt dialog med politiet, og alle retningslinjer i forhold til Covid-19 bliver selvfølgelig overholdt.
– Skøjtebanen er jo en kæmpe succes, og vi forventer, at den i år bliver en endnu større succes, fordi der ikke er så mange andre underholdningstiltag, fortæller Jannie Ratke.

Ishockey og disco
Der bliver mulighed for gratis at spille og træne ishockey hver mandag aften kl. 19-20 sammen med Blokhus Ducks og træner Lars Abildgaard.
Og fredage og lørdage aftener bliver der Disco on Ice, hvor der bliver skruet ned for lyset og op for musikken samt lysshow på banen.

Spredt besøg
– Men der kommer ikke en decideret åbning af banen, og vi får ikke besøg af skøjteprinsesser eller ishockeyklubber udefra, da vi ikke kan have events, hvor vi samler mange mennesker, vi vil hellere sprede gæsterne ud over en længere periode forklarer Jannie Ratke.

Samme vej rundt
Restriktionerne betyder også, at der højst må være 50 personer på isen ad gangen.
Det er stadig muligt at leje skøjter i Iscafeen. Hvis man medbringer sine egne skøjter, så skal man af hensyn til Covid-19 registrere sig og betale et depositum på 20 kroner.
Desuden skal man løbe samme vej rundt på isen og holde afstand.

Julestemning og hygge
Til gengæld kan man nyder julestemningen og vinterhyggen på Torvet, hvor de frivillige opsætter juletræer med lys på.

Læs om fantastiske oplevelser og events