Blokhus

Skøjtebanen i Blokhus klar til en ny sæson

(Foto: Poul Nymark)
Du kan godt se frem til at nyde suset på skøjtebanen på Torvet i Blokhus også den kommende vinter – og den efterfølgende kop varme kakao eller kaffe, besøget i butikker og på spisesteder.
Blokhusfonden oplyser nemlig, at skøjtebanen for 4. år i træk bliver klar til gæster og beboere i Blokhus. Der er officiel åbning lørdag 20. november.

Populært indslag
Ligesom sidste år skal der bookes tider for at benytte banen, men denne vinter kan der uden corona-restriktionerne være flere på skøjtebanen adgangen.
– Det var sidste år en stor succes med booking af tiderne, så er man sikker på at kunne komme til, hvis man har kørt lang for at stå på skøjter i Blokhus, siger Mogens Chr. Gade formand for Blokhusfonden.
– Vi er lige nu i gang med at få fat i de dygtige frivillige, der er nødvendige for, at det her kan ske, samt de personer, der skal stå for driften af banen, siger han.
Mogens Chr. Gade er ikke tvivl om banens store betydning som vinterattraktion for Blokhus-Hune.
– Den betyder rigtig i meget i forhold til at forlænge sæsonen og gøre Blokhus til en helårsdestination. Jammerbugt er jo den nordjyske kommune med flest overnattende gæster, men hvis vi begynder at se på 1-dags gæster, er jeg sikker på, at vi også ligger rigtig fint, og her kan Destination Blokhus blandt andet med skøjtebanen noget særligt i forhold til en masse andre destinationer, siger Mogens Chr. Gade.

Læs om fantastiske oplevelser og events