skøjtebane drone
Blokhus

Skøjtebanen forlænger muligvis åbningstiden

Med stor sandsynlighed åbent til februar

På trods af de stigende elpriser er skøjtebanen tilbage i Blokhus, og alle skøjteglade gæster og lokale har stor fornøjelse af den.

Gruppen bag håber nu på, at den kan være åben helt frem til og med vinterferien i slutningen af februar.

Banen åbnede officielt lørdag den 26. november til stor glæde for lokale, gæster og byens erhvervsliv.

– Vi er rigtig mange, der ønsker at bakke op om den imponerende udvikling byen har gennemgået de senere år, hvor der har været arbejdet målrettet på at udvikle byen som helårsdestination, og det vil være katastrofalt at sætte det over styr ved ikke at åbne skøjtebanen, som er en særlig vinterattraktion, udtaler Mogens Gade, formand for Blokhusfonden og fortsætter:

– Skøjtebanen er et vigtigt trækplaster, der skaber lys og liv i en ellers mørk tid. I år er dette dog kun muligt med en særlig stærk lokal opbakning fra virksomheder, fonde og fra frivillige ildsjæle, der udover sædvanlige sponsorater, har ønsket at bidrage helt ekstraordinært netop i år.

Aktiviteter og et nyt initiativ på skøjtebanen

For nylig blev der lanceret et nyt initiativ, hvor det er muligt at afholde et arrangement for en større gruppe. Det kan være i forbindelse med en fødselsdag, et firmaarrangement eller, her på falderebet inden juleferien, også for en efterskole eller skoleklasse.
-Vi synes det kunne være godt at få noget yderligere aktivitet i hverdagene og der ville gruppearrangementer være en super aktivitet for at udfylde hullerne, hvor der måske ikke er helt så mange gæster, siger Martin Hjelm Pedersen fra Spar i Blokhus, som er en af tovholderne på skøjtebanen.
Til arrangementet kan der serveres boller og varm cacao, og der kan også forudbestilles sandwich, hvis det er et ønske, fortæller han. Hvis man ønsker et samlet tilbud på oplevelsen, så er man velkommen til at henvende sig til Martin.
-Vi synes det er en super aktivitet, som både er sjov og anderledes for både børn og voksne, siger Martin Hjelm Pedersen.

Skøjtebane
Skøjtebane
Skøjtebane

Derudover vil besøgende kunne opleve flotte skøjteprinsesser. De vil give opvisning den 25/12 og udvides åbningstiderne gentages det den 15/1 2023.

Og når mørket bryder frem vil der som tidligere være disco on ice, hvor lyd og flot farverigt lys fylder banen.

Måske åbent indtil februar 2023

Skøjtebanen er foreløbig åben hver dag frem til 31. december 2022, men ser frem imod, at det forhåbentlig kan blive længere.

Hvis elpriserne holder sig på et rimeligt og acceptabelt niveau uden at udvikle sig eksplosivt regner gruppen bag skøjtebanen med, at der kan holdes åbent helt frem til og med vinterferien i uge 8 i februar måned 2023.

– Det håber vi meget på, afslutter Martin Hjelm Pedersen.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events