Nyheder
imported

Skotsk og Irsk musik på Spillestedet

"Boys of Bluehill" i selskab med Stephen Quigg fra "The MacCalmans" disker op med musik i særklasse

"Boys of Bluehill" i selskab med Stephen Quigg fra "The MacCalmans" disker op med musik i særklasse

Der bliver høj stemning på Spillestedet, når nogle af de allerbedste fortolkere af skotsk og irsk musik kigger forbi Pandrup fredag d.12.april.

”Drengene fra de Blå Bakker” er nu i allerstærkeste opstilling med en meget underholdende blanding af skotsk/irsk musik i absolut særklasse. Det kræver faktisk en del at være blandt de allerbedste i branchen, og nu er bandet blevet yderligere forstærket med Fraser Neill, som er vendt tilbage til holdet som sanger, guitarist og violinspiller efter nogle år som soloartist.

Holdet er til i aftenens anledning forstærket med endnu et trumfkort.
Stephen Quigg, kendt fra The McCalmans, er en fremtrædende repræsentant for den skotske folkemusik. Han giver de traditionelle skotske sange et friskt og personligt præg og serverer både egne og andres sange med uforlignelig musikalitet og charme. En koncert er præget at musik af høj kvalitet med flere forskellige sækkepiber, tin-whistles, og sange af William Mc.Laughlin der også spiller guitar, mandola, bodhran og synger.

Stephen Quigg – kendt fra "The MacCalmans" – forstærker "Boys of Bluehill" til deres koncert på Spillestedet. Foto: Pressefoto

Læs om fantastiske oplevelser og events