Nyheder
imported

Skulderklap til skøjtebane, populære fisk og jubilæum

Lidt om begivenhederne siden sidste avis.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Lanternen fyldte 50 år torsdag 6. maj, og det blev behørigt fejret af gæster og forpagterne Nadja Vinther og Daniel Ricardt.
På selve dagen havde de inviteret de første 50 gæster til gratis kaffe, rundstykker og en lille dram, og den efterfølgende lørdag var der fest, hvor det selvfølgelig var Kalle, som leverede musikken.
Nadja Vinther driver Lanternen i samme ånd som de tidligere år, og hun lover, at der er masser af nostalgi og smil.

Peger på skøjtebanen
Takket være sommerhusejerne tilknyttet Sol og Strands Blokhus-kontor, så er Blokhusfoden blevet belønnet med 25.000 kroner til skøjtebanen på Torvet.
Sommerhusejerne pegede nemlig på skøjtebanen blandt de tre nominerede til at modtage Sol og Strands Lokale Håndsrækning.
Og der var store smil, da Sol og Strands bureauchef, Julia Spiess, kunne overrække en check på 25.000 kroner til Jens Veien Saabo, bestyrelsesmedlem i fonden.
– Blokhus Skøjtebane har i vinteren 2020/21 været en kæmpesucces, og vi har haft utroligt mange gæster. Desværre har pandemien betydet uforudsete udgifter, som har drænet skøjtebanens budget, men med denne håndsrækning kan vi tage hul på nødvendige nyanskaffelser og vedligehold, så vi kan være klar til at skyde sæsonen i gang 1. november, sagde Jens Veien Saabo.
Sol og Strand Feriehusudlejning uddeler hvert år penge fra ”Sol og Strands Lokale Håndsrækning” til lokale projekter.

Yderligere to donationer
Der uddeles i alt 50.000 kroner i lokalområdet, og de to øvrige nominerede kandidater i håndsrækningen – Saltumsti-Gruppen og Erhvervsforeningen Destination Blokhus – kan se frem til at modtage hver 12.500 kroner. Saltumsti-gruppen får mulighed for at købe bænke, som skal placeres ved udsigtspunkter i forbindelse med en planlagt sti omkring Nols Sø og Saltum.
Erhvervsforeningen Destination Blokhus håber, at det – på trods af covid-19 – igen bliver muligt at afholde de populære sommerarrangementer ”Musik på Torvet”.
De 12.500 kroner vil indgå i det videre arbejde med at stable arrangementerne på benene.

Sushimania nærmest bestormet
Lige fra Sushimania 28. april kl. 15 slog dørene op til den nye take away butik på Strandvejen i Blokhus, er forretningen nærmest blevet bestormet.
– Vi er blevet væltet og overvældet. Vi havde håbet, vi ville få travlt, men i weekenden har vi mere travlt i Blokhus, end vi har i nogle af vores butikker i Aalborg, fortæller en glad Nathalie Ina Kühl, adm. direktør for Sushimania i Nordjylland.
– Det er helt vanvittigt. Vi er så taknemlige og glade for den modtagelse, vi har fået.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events