Pandrup

Skulderklap til træner med stor klubfølelse

– Ved nytår løb målmandstræner Povl Hansens kontrakt med Jammerbugt FC ud, og klubben måtte stramme livremmen og havde ikke råd til at forlænge.
Men det fik ikke Povl Hansen til at forlade Jammerbugt FC.
Han fortsatte med at komme til træning for at hjælpe klubben og dens målmænd.

Gode kompetencer
Nu er Jammerbugt FC i stand til at betale loyaliteten tilbage ved atter at kunne tilbyde Povl Hansen en kontrakt.
– Heldigvis har vi fundet midler til at binde Povl Hansen til vores klub de næste 1,5 år. Han er dygtigt til sit arbejde, og det nyder vores målmænd godt af, siger Bo Zinck
– Han har stor værdi for os. Han har gode kompetencer også socialt, understreger Bo Zinck.

Startede i 2017
Povl Hansen kom til Jammerbugt FC fra Vejgaard Boldklub tilbage i sommeren 2017 og har siden etableret sig som en vigtig del af trænerteamet hos divisionsholdet, ligesom den engagerede og altid imødekommende målmandstræner også hjælper med udviklingen af de yngre keepere i klubben.
– Povl er jo blevet en ildsjæl i klubben. Han er hårdtarbejdende og så er han en god sparringspartner i det daglige. Det betyder meget i forhold til udviklingen af vores målmænd og i sidste ende måske endda vejen til et højere niveau, som vi netop har set med Emil Kobberup, fortæller Bo Zinck om forlængelsen med sin målmandstræner.

Glæder sig til at komme i gang
– Jeg glæder mig lige så meget til vi starter i uge 31, som til da jeg havde min første træning i klubben tilbage i august 2017, siger Povl Hansen.
– Jeg nyder den dynamik, der er i både truppen og klubben, som gør, at det altid er spændende at komme til træning. Vi har et godt samarbejde i klubben og derfor blev vi også hurtigt enige om at fortsætte sammen. Det glæder mig og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events