Blokhus

Smuk midsommerfest på Blokhus Strand

Festligt program til Sankthans

Hvert år den 23. juni samles hundredvis af gæster på Blokhus Strand for at fejre Sankthans aften, og traditionen tro danner den brede, hvide sandstrand igen i år ramme om begivenheden.

Sankthans i Blokhus er altid en hyggelig aften, og rigtig mange gæster er tiltrukket af de smukke omgivelser med den helt særlige midsommerstemning.

Arrangørerne, Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Spillestedet Blokhus og Visitjammerbugten har sammensat et spændende program, og de garanterer publikum en festlig og ikke mindst mindeværdig aften med det smukke Vesterhav som kulisse.

Musikalsk march med norske musikkorps

Til at sætte gang i festlighederne vil norske musikanter, der hvert år er i byen i forbindelse med Nordsø-Festivalen, marchere fra Blokhus Torv til stranden og give publikum en smagsprøve på deres musikalske evner. Det sker kl. 19.00.
De unge korpsmusikanter fra Norge vil optræde med et varieret repertoire af både klassiske og moderne numre, som er med til at lægge op til den festlige atmosfære, inden aftenens hovednavn, Creedence Tribute, indtager scenen kl. 20.

Creedence Tribute med 60ér rock

Der er lagt op til ægte strandfest, når årets hovednavn Creedence Tribute indtager strandscenen. Creedence Tribute vil med numre som “Proud Mary,” “Bad Moon Rising,” og “Have You Ever Seen The Rain” tage publikum med tilbage til 60’ernes og 70’ernes rockæra. Bandet fokuserer på at være tro mod CCR’s originale lyd og stil, hvilket uden tvivl vil skabe en ægte festlig og nostalgisk stemning, i takt med at solen går ned over Vesterhavet.

En vigtig del af Sankthans i Blokhus er båltalen. Som en fast tradition vil Borgmester Mogens Chr. Gade holde årets båltale kl. 20.50, inden bålet tændes kl. 21.00. Mogens Chr. Gade, der har været borgmester i Jammerbugt Kommune siden 2007, er en erfaren og engageret politiker med en stor kærlighed til lokale traditioner og fællesskab. Efter båltændingen fortsætter koncerten med Creedence Tribute, og der vil være rig lejlighed til at synge med og nyde de velkendte numre.

At opleve en Sankthans aften på Blokhus Strand med musik, bål og fællesskab er en tradition, der samler generationer og en anledning til at fejre sommeren og årets længste dag.

Arrangørerne glæder sig til igen at byde alle velkommen til en uforglemmelig aften på vel nok Danmarks smukkeste strandscene. Så har du endnu ikke haft anledning til at opleve Sankthans i Blokhus med den helt særlige midsommerstemning, så er det bestemt turen værd.

Program Sankthans

19.00: Musikalsk march med korps fra Nordsø-Festival fra Blokhus Torv til stranden

19.15: Optræden på stranden ved Nordsø-Festival

20.00: Stor Sankt Hans-Koncert med Creedence Tribute

20.50: Båltale ved Borgmester Mogens Chr. Gade

21.00: Bålet tændes

21.15: Koncert fortsætter med Creedence Tribute

Praktisk information

Arrangørerne opfordrer publikum til at komme i god tid for at sikre sig en god plads på stranden.

Tilkørslen fra Saltum Strand kan også anvendes.
Byens restauranter står klar til at tage imod spisende gæster, men det er en god idé at reservere bord på forhånd for at undgå ventetid.

 

OBS: I tilfælde af afbrændingsforbud tændes bålet ikke som vanligt, men det øvrige program vil blive afviklet planmæssigt.

Læs om fantastiske oplevelser og events