Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Søndags-livemusik på Torvet

Foruden de store torsdagskoncerter, kommer der også liv og lyd på scenen på Torvet i Blokhus hver søndag i højsæsonen.

Der bliver fuld gas på scenen søndag d. 17. juli kl 19.30, når Søren Kaalund går på scenen i Blokhus. Han er forsanger og pianist i det fire mand store band Kaalund og Kometerne.

Søren Kaalund; speciallæge, musiker og tidligere AaB-fodboldspiller.  – Søren Kaalund har på sin egen charmerende måde forstået at kombinere sine tre hovedinteresser, fodfold, musik og ortopædkirurgi. Han er helt vildt dygtig og evner at skabe en fantastisk stemning, fortæller Karl Korfits, som er tovholder på de mange koncerter på Torvet.

Søren Kaalund kan nemlig meget andet end at lægge forbindinger og uddele smertestillende indsprøjtninger. Den tidligere AaB-spiller og speciallæge skriver selv sangene, som ifølge hans myspace-profil er udviklet gennem de lange vintre i øverummet ude i skoven med brændeovn, bål og ristede pølser.

– Blokhus ser frem til Kaalunds sprøde blues- og folk rock-sange, som ifølge bandet selv er både håndspillede og velsvingende, afslutter Karl.

The Irish Waterfalls kommer til Blokhus søndag den 24. juli kl. 19.30. De mange sommerkoncerter på Torvet i Blokhus arrangeres i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events