Blokhus

Sol og strand melder om god belægning

Mange gæster og tilfredshed med årets sommersæson
 | FOTO: Robin Skjoldborg  

Hos feriehusudlejningsfirmaet Sol og Strand ser man på årets sommersæson med tilfredshed, som den er forløbet indtil nu, og som man forventer den vil udvikle sig resten af sommeren. Således kan direktør Per Dam Jensen fortælle, at dette års sæson generelt er bedre end forventet. Da vi gik ind i året, var verden og herunder også Danmark præget af stigende inflation, ligesom der var megen uro rundt omkring i verden. Nu er inflationen på vej ned igen, og det har betydet, at vi kan registrere en god belægning og samlet set er på niveau med sidste år, der vel at mærke var et rekordår, forklarer han.

Vores ferieområde tilbyder masser af gode oplevelser

Hvad angår sammensætningen af gæster, minder den mere om tiden, før corona ramte os, fortæller han videre. Det betyder mange tyskere, lidt flere danskere, fint med hollændere, mens den pressede valutakurs i Norge og Sverige gør, at vi stadig ikke er på niveau med gæster fra vores skandinaviske naboer, forklarer han videre. – Det gode junivejr gav en flot start på sæsonen, mens julivejret har været mere ustadigt. Imidlertid er vores område og feriedestination karakteriseret ved at kunne tilbyde masser af gode oplevelser ud over sol, vand og strand, og det nyder mange feriegæster godt af. Der er med andre ord altid muligheder for et skønt ferieophold uanset vejr og vind. Det har folk opdaget, og derfor kommer de – og kommer igen!

Samlet set stor tilfredshed

Direktør Per Dam Jensens samlede vurdering er, at man kommer til at lande på samme niveau som sidste år – og det vil vi i givet fald være meget tilfredse med, konkluderer han afsluttende.

Læs om fantastiske oplevelser og events