Nyheder
imported

Sol og Strand: Sommerhusferie er attraktiv under energi- og inflationskrise

Bureauer i Blokhus, Løkken, Lønstrup og Skagen oplever stort rykind i efterårsferien.

Mens priserne på energi og fødevarer hamrer i vejret, er der stadig stort rykind i de nordjyske sommerhuse i efterårsferien. Både hos de sommerhusejere, der selv bruger deres sommerhus, men også de sommerhuse, der lejes ud i uge 42. 
Det er status i Sol og Strand Feriehusudlejning i Løkken, Lønstrup, Blokhus og Skagen. 

-Danskerne har virkelig opdaget, at sommerhusferier har nogle store kvaliteter. Det hjalp coronaen med til, da grænserne blev lukket og man fik øjnene op for det fede ved at holde ferie langs Danmarks kyster. Og den begejstring aftager ikke sådan. Derfor har vi et pænt ryk-ind i efterårsferien af danskere, siger Brian Kristensen, der er chef for Sol og Strands bureauer i Lønstrup og Skagen. 

-Vi kan se, at sommerhusferier også er attraktive i en krisetid, hvor priserne på energi og fødevarer og alt andet stiger. Man kan holde en god ferie i sommerhus, uden at det tømmer tegnebogen. Mange vil gerne bruge efterårsferien til at komme lidt væk fra hverdagen og komme ud og mærke noget frisk luft. Det er glade mennesker, vi møder i sommerhusene, siger Sol og Strand-chefen. 

LØKKEN: 
Charlotte Rehder Borup, der er bureauchef for Sol og Strand i Løkken, har tilsvarende oplevelser:  -Der er mange sommerhusejere, der selv benytter deres sommerhus i efterårsferien. Men dem, hvor ejerne ikke selv bruger det, er der pænt rift om. Så vi har haft en travl weekend med mange ankomster. Og det er herligt, siger bureauchef Charlotte Rehder Borup.

BLOKHUS OG JAMMERBUGT: 
I Blokhus og Jammerbugt oplever er der ligeledes travlt i efterårsferien: 
-Vi har travlt. Der kommer mange danskere i sommerhusene i efterårsferien. Men der er skam også tyskere. Og tyskerne kommer spredt ud over hele efteråret. Så det ser rigtig godt ud i en efterårsferie, hvor danskerne også har fri og søger at komme ud og få frisk luft i lungerne, siger bureauchef Julia Spiess Voldsgaard-Iversen. 
 

Læs om fantastiske oplevelser og events