Nyheder
imported

Soul og blues konge indtager Blokhus

Stor oplevelse i vente i aften på torvet i Blokhus når Mike Andersen træder ind på scenen

Stor oplevelse i vente  i aften på torvet i Blokhus når Mike Andersen træder ind på scenen 

Fra Mike Andersen satte sine første fodspor på den danske blues og soulscene med albummet “My Love For The Blues” i 2002, har han vist en konstant vilje og vision om musikalsk udvikling. Hans kærlighed for specielt soulmusikken har i løbet af årene skinnet mere og mere igennem, og den passion foldede sig flot ud på hans gennembrudsalbum “Echoes” fra 2010.

Albummet modtog 5 hjerter i Politiken og blev stemt ind på en flot tiende plads af P4's lyttere, som et af årets mest betydningsfulde albums, såvel som det blev nomineret til hele 3 DMA priser i 2011.

På sit seneste album, som strøg direkte ind som nr. 8 på den officielle albumliste, arbejdede og indspillede Mike Andersen intenst sammen med en næsten helt ny musikalsk besætning, bestående af en række af de musikere fra det Århusianske musikmiljø.

Man kan høre at spilleglæden og vitaliteten er lyslevende på dette fjerde album, hvor han også bevæger sig ind i den “hvide mands” musik med sin coverversion af Beatles sangen Something, der bliver udført med stor indlevelse og med stor respekt for den mand der skrev sangen, George Harrison.

Publikum i Blokhus har noget at se frem til. Der er store roser til Mike Andersen for hans koncerter rundt omkring.

Fyns Amts Avis skrev bl.a.: ’Gudevokal indfriede forventningerne’…. ’Lad det være sagt med det samme; Mike Andersen besidder en absurd stærk vokal’.

Mike Andersen er den tredje af årets TV2 Nord sommerkoncerter på torvet i Blokhus.

Koncerten starter kl. 19.30

Læs om fantastiske oplevelser og events