Aabybro

Sparekassen Vendsyssel Cup med de 150 bedste svømmere

AAIF Svømning bag stævne med 600 starter og 80 holdkapper

– I weekenden 8. og 9. februar 2020 vil DGI-huset i Aabybro danne rammer for 46. udgave af Sparekassen Vendsyssel Cup. 

Syv nordjyske klubber
Svømmestævnet byder på 150 af de bedste svømmere, og de kommer fra S68 Hjørring, Frederikshavn, Sindal, Søhesten i Hjallerup, Nord fra Nørresundby, BSK08 i Brønderslev og selvfølgelig fra værtsklubben, Aabybro.

Flot indmarch
Stævnet starter lørdag klokken 10 med en festlig indmarch med faner fra de deltagende klubber. Herefter starter de indledende løb i de fire aldersinddelte grupper; Yngre Junior, Junior 2, Junior 1 og Senior. 

Privatfoto

Festlige finaler
Der vil både lørdag og søndag være finaler sidst på dagen.
Finalerne gøres ekstra festlige ved med et såkaldt “Last Call Room”.

Svømmerne dukker op i spotlys, og der er musik samt præsentationer. Der afvikles finaler i udvalgte discipliner, og så bliver der afholdt udskillelsesfinaler.

Som noget nyt til Sparekassen Vendsyssel Cup vil der være en “Mystery Medley”-konkurrence for de bedste medley-svømmere af hvert køn. 

Kæmpe frivillig indsats
– AAIF Svømning er glade for at have værtskabet for dette stævne, og det er kun muligt med hjælp fra rigtig mange frivillige. Udover et kæmpe planlægningsarbejde de sidste mange måneder er der naturligvis venter der mange praktiske opgaver under selve stævnet, siger Stefan Stenberg Sørensen, stævneleder.

 Masser at heppe på
– AAIF Svømning og Sparekassen Vendsyssel Cup Udvalget håber på et rigtigt godt stævne, og med de knap 600 individuelle starter og ca. 80 holdkapper bliver der nok at heppe på for de forhåbentlig mange tilskuere. 

Læs om fantastiske oplevelser og events